Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Co do Scanii 4 to wczoraj ją widziałem jak sie ładowałem na Kost-becie jest to solówka 3 osiowa jeśli o ta scanie chodzi . Co do podwykonawcow to właśnie dzisiaj u mnie na budowie była stara premiumka z naczepa ex-drewbet
matex masz nade mną przewagę, że możesz wjechać na zakład, gdzie stoją burtówki, ja jestem w stanie obfocić tylko wywrotki co stoją na koło dystrybutorów na stacji paliw. Natomiast widziałem wczoraj w konopiskach ten wynalazek no trzeba przyznać że ładnie oreklamowana, zderzaki wymalowane, nowe reklamy na burtach, ładnie wygląda. A tek na marginesie podobno Domexowi słabo się wiedzie, dlatego scanie sprzedają...
Więc jest tak: Jest jedna (chyba) taka mała scania 124c z przyczepą, a teraz upolowałem jeszcze taka z naczepą. Słaba jakość bo telefonem i z samochodu, ale widać coś nie coś
Przypomniało mi sie że mam 2 zdjęcia scanii ex-domexowych . Zdjęcia robione na placu firmy niestety przesz szybe bo trzeba było sie szybko ładować i uciekać bo robotnicy już czekali za materiałem Ale już niedługo znów zacznie sie sezon .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości