Cześć koledzy
znalazłem temat już był, ale linki do allegro już są nieaktywne ;( wiec postanowiłem znów napisać
jeżeli mógłbym prosić to prosiłbym o dodanie zdjęć tablic tych które waszym zdaniem bardzo dobrze widać w nocy i w dzień (wiec w grę wchodzą podświetlane)
wiecie żeby ktoś z daleka mógł przeczytać moje imię jak co ha
wielkie dzięki za odpowiedz
Kontakt z Adamem :
Tel 665 - 067 - 565 // mail : foryza@wp.pl // GG 6936297
I mam dość dziwne pytanie odnośnie właśnie tabliczki a nie chce zakładać nowego tematu..Czy jadąc za granicą (Niemcy,Francja,Czechy) może się ktoś doczepić o tego typu dodatek w aucie ?.Znam przepisy jeśli chodzi o oświetlenie itd,wiadomo też że ktoś mi powie że zmniejsza widoczność ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi.Pozdrawiam..
Podam przykład z fotogalerii Fox`a.Tablice super,ale z tej firmy z której kupuje Metrans.Inne podróby z mniejszą ilością diód są beznadziejne. http://picturepush.com/public/3648165
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości