Cytuj:
Miałem na kompie zainstalowaną wersję 6.6, odinstalowałem ją i zainstalowałem 6.8.1, po instalacji nowa wersja widzi wszystkie ustawienia, historię wpisywanych adresów, ulubione itp ze starej, nie pomaga nawet usunięcie katalogu w którym się instaluje.
Aaaa wiiiiiiiiiidzisz...............
Popełniłeś błąd pisowni, bo AM nie ma opcji odinstalowania.
1. Usuwasz cały katalog gdzie się zainstalowała.
2. Ponieważ niektóre wpisy zapisują się w rejestrze, należałoby ( najlepiej "ręcznie" przeglądnąć rejestr ) i wyczyścić - polecam TYLKO doświadczonym !!!!!!!!!!!!
3. Prawdopodobnie ( nie sprawdzałem - nigdy nie miałem takich problemów ) mogły się jakieś dane zapisać w danych użytkownika jednak nie jestem na 100% pewien.
4. Podczas instalacji należy bardzo dokładnie czytać co na kolejnych ekranach instalacji jest napisane, a jest tam do wyboru opcja by nie aktualizować starej mapy, wtedy po odznaczeniu instalacja przebiega tak jakby była na nowo wykonana.
5 Dzisiaj będę na stacjonarny komputer( na laptopie już jest ) instalował najnowszą wersję 6.9 więc przyjrzę się temu problemowi i wtedy coś więcej będę mógł napisać.
Pozdrawiam
===============================================================================================
P.S. Kończę instrukcję instalacji M&Guide wer. 17 - 2011 - jak PDF będzie do pobrania dam znać skąd.