1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Siema. Tak dla odświeżenia dodaje parę zdjęć. Volvo kula kilometry, ale coraz bardziej zaczyna rdza wcinać zderzak Poza tym licznik wzrósł do 259 tysięcy Miałem ostatnio nawet okazje prowadzić eFHacza
Jednak te FH12 I generacji są niezniszczalne Bardzo dobrze się trzyma, jeszcze powiedz mi jaki aktualnie jest przebieg tego auta. Powodzenia i zapraszam do siebie
Jednak te FH12 I generacji są niezniszczalne Bardzo dobrze się trzyma, jeszcze powiedz mi jaki aktualnie jest przebieg tego auta. Powodzenia i zapraszam do siebie
Napisał że 259 tyś. i zdjęcie dodał.
Volviak ładnie się trzyma, zresztą dbacie o auto to efekty widać. Nadal obsługuje międzynarodówkę?
_________________ ...::: VOLVO :::...
PL, CZ, SK, UA, D, F, LT, H, RO, SLO, I, RSM, A
Napisał że 259 tyś. i zdjęcie dodał.
Volviak ładnie się trzyma, zresztą dbacie o auto to efekty widać. Nadal obsługuje międzynarodówkę?
No tak ale czy licznik się już przekręcił czy tyle od nowości nabite?
Trzeba będzie odświeżyć lakier w przyszłym roku Przebieg to milion 259 tysięcy Mamy we firmie jeszcze jedno taki Volvo to ma milion 466 tysięcy i daj rade Tak tak cały czas międzynarodówka. Głównie Szwecja czasami Norwegia, na Słowację już nie jeździmy.
Siemanko Taki noworoczny aktual między świętami miałem okazje strzelić traske Volviaczem Aktualny przebieg to mylion 303 tysięcy. Z poważniejszych awarii to pęknięty pasek, który strzelił w Szwecji i słono za niego zabuliliśmy Pękła też osłona przeciwsłoneczna, którą musimy wymienić. Poza tym Volvo ma się dobrze, dostało szeroki bucik na przód i na wiosnę chcemy je trochę odmalować. Kilka zdjęć, eFHacz dosyć brudny bo nie było czasu na mycie. Pozdro
Volvo po lekkim odmalowaniu będzie wyglądało jak nowe. Strasznie chlapie na zbiorniki przez te odsłonięte koła napędowe. U nas w Volvie podnieśliśmy siodło ciut do góry i teraz jest elegancko, a w Dafie będziemy cofać siodło o jakieś 2-3 dziury. Popatrz może uda się coś z tym zrobić.
Madziak latem mamy niższe trochę koła i nie ma problemy, jedynie tylko właśnie zimą jest taki 'bajzel'. Nie było też problemy jak mieliśmy siodło założone od Magnumki, wtedy to nie było problemu z nadkolami bo było wysoko i nic nie ściągało na skrętach. Ale nasunę Twój pomysł tacie i może rzeczywiście będzie lepiej je podnieść trochę. Dzięki za rade
Chyba, żeby jeszcze w naczepię podłogę zabezpieczył nad tymi kołami. Nam się jeszcze nie zdarzyło, żeby podłoga przemokła, ale słyszałem, że mają z tym problemy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości