Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
To zdjęcie widziałem już w Imagebanku, od czasu do czasu przeglądne sobie co tam ciekawego, na Imagebanku Scani jest Scacanka od Brevitera... Ciekawe gdzie to foto było robione, na dźwigu widze L logo Bumaru bodajże, więc być może u mnie w Łabędach (Ale to pewnie tylko dźwig w którymś z Bumarów został zrobiony), no i ciekawą rzeczą jest to w którym roku, bo to niejest raczej najnowsza seria w której niewidziałem emblematu FH13 bo taki powinien być jak się niemyle...
Cytuj:
Ciekawą piosenke promocyjną mają radze sciągnąć Smile
Wiem słyszałem, chyba nawet gdzieś na dysku leży u mnie... Co do filli to wedzie się im pewnie dobrze, auta nowe biorą itd., tylko że pewnie szefom wiedzie się dobrze, a kierowcą tego samego niedają... Ale My tu tak gdybamy, a tak naprawde niewiadomo jak z kasą...
mam kuzyna ktory pracuje własnie w Delcie.Lata na lini z Wałbrzycha gdzies do Anglii.jezdza w podwojnej obsadzie i nienarzekaja wszytko ma na czas nic mniej nic wiecej.wczesniej jezdzil u nich na rznych trasach sam i tez nienazekal,czyli raczej tak zle tam niemaja
Zle kierowcy nie maja a gosciu ktorego zanm jezdzi juz u nich 7 lat jak go pytlalem o weksle to powiedzial ze pierwszy raz cos takiego slyszy. I mowi ze te auta nowe stoja bo nie maja kierowcow
Jak to niełatwo, jeżeli nieprzyjmują ludzi bez doświadczenia to może być niezbyt, ale tak to niejest trudno bynajmniej dla tych którzy chodź troche się znają, jak już kiedyś wspominałem mój tata był na kastingu tym całym i tam wszystko zdał przylazł jakiś mechanik z mechaniki go pytał, ale na końcu powiedzieli o wekslach więc zrezygnował...
A wogóle Delta bierze ludzi bez doświadczenia, bo na tym ogłoszeniu pisze że jednak potrzebne jest...
Nie słyszałem jeszcze o firmie, która bierze bez doświadczenia....
sytuacja na rynku kierowców mocno się zmieniła w ostatnim czasie i nie są rzadkością ogłoszenia o pzyjęciu do pracy na przyuczenie kierowców bez doświadczenia i praktyki.
wystarczy wziąć poniedziałkowy dodatek Wyborczej - Praca i takie ogłoszenia jak Equusa i De Rooy-a nie są niczym nowym, przynajmniej od roku.
ja gadałem z gosciem z delty , np: za nie przeprowadzenie sznura przez jedno oczko podczas zapinania plandeki jest 100 euro kary!!!!!!! płacą jak psu i tak samo traktują
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości