Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Najbardziej mnie denerwuje że wiele maja do powiedzenia Ci którzy w ogóle nie mają nic wspólnego z jeżdżeniem typu "...mój tata...","...mój sąsiad...","...rozmawiałem z panem X..." ja tylko chciałbym aby każdy pisał swoje tak jak ja to robię byłem widziałem skosztowałem jak smakuje i pisze czy jest dobrze czy jest źle.A co do Kuźni to już się raz wypowiedziałem i wypowiem się jeszcze raz pójdę się dowiedzieć czy potrzebują nadal kierowców,a tylko z 2 powodów po pierwsze mieszkam blisko po drugie zawsze chciałem jeździć Actrosem i dlatego chcę tam pracować,a zarobki do tego doszło teraz ze zarobek w granicach 4000zł jest standardem jak ktoś zarabia więcej to ma dobrze płatną prace więc mniej więcej zarabia się wszędzie tyle samo no chyba ze się ma spedytora który patrzy tylko na zarobek firmy,a kierowcy płaci się(nielegalnie)od kilometra lub od frachtu i nie obchodzi to nikogo ile czasu będzie trwał kurs czy kierowca będzie stał w ciągu tygodnia 4 dni i czekał na załadunek i rozładunek,firma zarobi a kierowca dostanie tyle co wyda na jedzenie,prysznice i napoje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 68 gości