1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 6114929
Samochód: Renault Masscot
Nie jestem pewien czy to byłeś ty , ale widziałem wczoraj identycznego mercedesa jak jechał niedaleko Częstochowy. Ale wydaje mi się że To był Actros . Nie jestem pewien.
Nie jestem pewien czy to byłeś ty , ale widziałem wczoraj identycznego mercedesa jak jechał niedaleko Częstochowy. Ale wydaje mi się że To był Actros . Nie jestem pewien.
Witam wszystkich odwiedzajacych ten temat, niestety po glebszych przemysleniach i kalkulacjach wujek zdecydowal sie na sprzedaz zestawu. Jak wiadomo sa ciezkie czasy, roboty nie ma tak duzo jak kiedys, wiec tez trzymanie pod plotem tak duzego samochodu jest zbyteczne. Duzo chyba mowic o nim nie musze wszystko widac od pierwszej strony tematu. Od siebie dodam tylko ze staralismy sie dbac o to autko jak tylko to bylo mozliwe zarowno ze strony wizyualnej jak i mechanicznej. Pozdrawiam wszystkich i zachecam do zainteresowania sie ogloszeniem.
Witam wszystkich, mały odkop ale dosyć ważny dla tematu ponieważ autko zostało sprzedane. Cały zestaw poszedł w okolice Bełchatowa i z tego co mi wiadomo ma jeździć na Holandię . Moderatorów proszę o nie zamykanie tematu, jeśli ktoś by go gdzieś spotkał to śmiało można tutaj zamieścić info .
Rozumiem że teraz został sprzedany czyli ponad rok bujał się ze sprzedażą, no cóż kiepskie czasy są Szkoda autka ale jak mus to mus. Pozdro
Jeździł od czasu do czasu, ale od niedawna nasz odbiorca zaczął wysyłać swój transport, wiec auto kompletnie stanęło, trzeba było zejść z ceny i pogonić. Ale fakt faktem, nie jest łatwo sprzedać teraz takie auto...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 52 gości