Nie orientujecie się gdzie kupić takie ozdóbki na szybę czyli duperele na stacjach Andrychów-Wadowice-Wrocław-Opole-Bielsko ??
_________________ Moja krew to paliwo, moje serce to silnik V8, mój głos to fanfary, moje nogi to koła a moje oczy to światła. Trucker MAN. Kocham to co chcę trucker ponad życie!!
Na większych stacjach może się zdarzyć, że znajdziesz ale cena może zabić. Najwięcej takich sklepów znajduje się niedaleko każdej granicy, gdzie ruch tranzytowy jest duży no i wiadomo są większe szansę na zarobek np. Żarska Wieś (SPAR - po lewej stronie sklep z konkretnymi dodatkami do pojazdów), potem słynna Nevada przy DK2, Mińsk Mazowiecki (stacja Orlen na wlocie od Grójca, przy niej są sklepy z akcesoriami). Bardziej proponuje sklepy konkretnie się zajmujące takimi rzeczami niż stacje. Powód prosty. Różnica w cenie. Jak kolega pisał wyżej można poszukać na allegro. Aczkolwiek ja szukałem i niezbyt duży wybór był dlatego wolałem kupić w sklepie.
Podświetlany krzyż na szybie i do tego nawalone ile wlezie i jak popadnie obrysówek - obowiązkowo muszą być to różne kolory, w szczególności niebieskie. I oczywiście nie można zapomnieć o niebiesko-czerwonej (super-jasne LEDy) tabliczce imiennej oraz na tylnej ścianie z takimi samymi diodami marka samochodu
GG: 2982986
Samochód: Veicolo Italiano
Zawsze możesz uzbroić się w cierpliwość i udać się na jakiś zlot :0 typu Master Truck i tam zawsze są jakieś stragany z przeróżnymi akcesoriami, ubraniami i wiele innych. Ale jak to na zlocie - cenami sprzedawcy mogą zaskoczyć
_________________ Kat. B - 2012
Wózki kat. II WJO - 2013
Kat. C, C+E, KW - 2023 Szeroko pojęty TRANSPORT - to część mojego życia
Witam,
Podepnę się do tematu, otóż poszukuję sklepu (sklepu internetowego) z akcesoriami do kabiny, konkretnie chodzi mi o dodatki do pojazdu MAN TGL. Możecie polecić jakiś dobry sklep?
pozdrawiam
_________________ ...Górale są twardzi jak twarda jest grań, od dziecka wiedzą że, by spojrzeć ze szczytu i świat u stóp mieć...WYSTARCZY TYLKO CHCIEĆ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości