Cytuj:
Jak coś to dzisiaj po południu cykam fotki na DK19
Póki co jesteśmy na przymusowym urlopie, ale dzięki za pamięć.
Cytuj:
Długo się wystaliście w Strzelcach ? Bo ten zakład to jakaś masakra , ostatnio czekałem na 8 godzin na załadunek ...
Zajechaliśmy o 15, w czasie rejestracji powiedział żeby CB ustawić na 25 kanał. Po 30 minutach spytał do której ma czas pracy.
Tata powiedział, że do 19 i potem cisza.
O 18.30 poszedł spytać co z nami, to się niczego nie dowiedział. Po 19 na CB mówi, że spedycja zgodziła się wpuścić na zakład pod warunkiem, że po załadunku wyjedziemy lub czekamy do rana stojąć na drodze, bo parkingu tam nie ma.
To wjechaliśmy i tak zeszło do 23.30. Potem łaskawie zaczeli ładować i zeszło do 1 w nocy. Całość zajęła nam 11 godzin. Dobrze, że udało się zostać na zakładzie do 4 to chociaż odpoczynek był zaliczony.
Cytuj:
Nam w manie też się przetarł tylko że my w Niemczech staliśmy na parkingu na autostardzie i nie było jak sie do miasta dostać.
My się zatrzymaliśmy w zatoczce autobusowej bo otworzyła się elka z mojej strony i przy okazji Tata zobaczył, że na zderzaku jest zielona plama. Tak dojechaliśmy z 20 km do Łochowa i w sklepie ogrodniczym kupiłem tą taśmę.