korek moze byc wszędzie i o której to tez nie ma reguły.
Ja ostatnio odstałem 2.5h w brnie bo był wypadek i korek robił sie tylko temu że ku*** ludzie sie zatrzymywali, zwalniali zeby zobaczyc co sie stało...
_________________ -=Pozdrawiam wszystkich truckerów i nie tylko =-
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
Ja ostatnio odstałem 2.5h w brnie bo był wypadek i korek robił sie tylko temu że ku*** ludzie sie zatrzymywali, zwalniali zeby zobaczyc co sie stało...
No tak to już jest jak w Niemczech jest wypadek to każdy helmut który przejedzie musi widzieć co się stało, kiedyś jechaliśmy i był cholerny deszcz w niemczech i bus się na dach przewrócił na środku drogi, ale była przejezdna po lewej stornie na 1 pasie od lewej no to ci kretyni zaczęli hamować prawie że do 0 może z 20 jechali żeby zobaczyć no i tak się robią potem ształy... Pozdrawiam...
Tzn. Jest to mała firma"BETATRANS", baze i siedzibę ma w Bielsku Białej. Szef powiedział że mam spokojnie sobie dokończyć frachty w obecnej pracy, nastawić przełożonych ze bede odchodził i odejść. Też tak zrobie tylko szlag mnie trafia jak pomysle o tej nodze...
Zaraz po L4 bede dzwonil i wyśle mnie na pierwszą trasę gdzieś dalej na podwójnej obsadzie. Pożyjemy zobaczymy.
A propo tej nogi.
Pierszwy raz jak miałem skręcenie stawu skokowego lewej nogi to było w przed dzień egzaminu na prawko c+e a teraz mam troszke gorsze i jestem w trakcie kursu na kat. "d" także nie wiem czy to jakieś znaki czy może klątwa nademną wisi?? Może to znak że mam juz n9ie robić więcej kategori ale ja i tak chce mieć wszystkie.... :)
Żadna tajemnica. Po prostu u nas zaczeło się coraz gorzej robić, pracujemy na działalnościach wszyscy a od 01 sty 2006 ITD ma sie za to ostro wziąć bo nowelizacja jest juz podpisana kilka tygodni temu.
Kolejny powód to Scania oczywiście Topline a nie Premiumka.. znaczna różnica.
Mniejsze szkody są na plandekach niż na lorach, przy samochodach dużo nie trzeba i jest się np. 100$ w plecy.
Jak dostane jakąś scaniurkę na stan to od razu ją całą prześwietlę i tu wrzuce
no ksz super fotki i powodzenia w nowej firmie Scania Topline to jedno z moich marzeń, i wracaj do zdrowia z tą nogą ... szkoda że Ci te kontuzje trafiają się w takim niefortunnym czasie... pozdrawiam
_________________ http://www.GLOBETRUCKER.org
Is it better to loose 5 minutes or 50 years ?
preferite perdere 5 minuti oppure 50 anni ?
Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?
Magnumka cudna:D tylko jestem ciekaw: jak doszło do tego wypadku dokładnie i z którego pokładu spadłeś? nigdy niemyślałem o tym zawodzie jako niebezpiecznym w czasie postoju a tu się chyba pomyliłem...
ak doszło do tego wypadku dokładnie i z którego pokładu spadłeś
no spadłem z górnego pokładu bo mało że był oblodzony to "przeliczyłem" się i chciałem zrobić tak jkaby większy krok.... no i poleciałem w dół... a mało tego stopą skoczyłemcentralnie na klina którego daje się pod koła samochodów... i tak sie dostałem do gipsu ...
Oczywiście chwilke poleżałem na śniegu... potem zapaliłem papierosa no i dokończyłem załadunek... ale niestety nie pospinałem się bo kostka była wilkości kapusty conajmniej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości