1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Man-ik widziany 1.09.2011 jak dojeżdżał do wahadełka w Sulejowie na żywo pięknie się prezentuje czysty i błyszczący i te felgi niestety foto nie mam zaszybko przemknął
Daniel_Vos czy dziś (sobota 10.09.11) o godz 15.00-15.30 jechałeś ósemką z Augustowa w stronę Suwałk ? Bo widziałem podobnego MANa do Twojego gdy byłem u babci.
Daniel_Vos czy dziś (sobota 10.09.11) o godz 15.00-15.30 jechałeś ósemką z Augustowa w stronę Suwałk ? Bo widziałem podobnego MANa do Twojego gdy byłem u babci.
Możliwe że to on choć pewności niema. Raz jakoś na początku sierpnia widziałem go o 3 nad ranem na Jasionowie.
Witam. MAN,ik ładny i jakiś czas temu (koniec wakacji) widziany w Gliwicach przy budowie największego centrum handlowego Akurat z ojcem byliśmy na tej budowie i zauważyłem identycznego mańka jak masz ty
Pozdrawiam.
Zgadza się, w ubiegłym tygodniu mijałem się z dwoma, z jednym kilka kilometrów od domu, a z drugim we Francji (zdjęcie można zobaczyć na moim picturepushu). Mignęliśmy sobie długimi i machnęliśmy ręką
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Nie leciałeś przypadkiem w Poniedziałkowy wieczór DK 8 gdzieś w okolicach Tomaszowa lub Piotrkowa?
Bo wydawało mi się, że widziałem auto. Wołałem na radiu, ale bez odzewu.
Dzięki Igor za zdjęcie i za pozdrowienia, również Was pozdrawiam. Man niestety brudny bo świeżo po polerce ale za jakas godzine bede na Zarskiej Wsi przed Zgorzelcem i zajade na myjke Kwitula nie, to nie ja bylem.
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Dzięki Igor za zdjęcie i za pozdrowienia, również Was pozdrawiam. Man niestety brudny bo świeżo po polerce ale za jakas godzine bede na Zarskiej Wsi przed Zgorzelcem i zajade na myjke Kwitula nie, to nie ja bylem.
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Nooo w końcu jakaś aktualka MANik jak zawsze piękny czysty i błyszczący bez zbędnych drobiazgów-coś pięknego Jak tam przebieg wygląda i jak się sprawuje przy tym przebiegu Wielu bezawaryjnych
Samochód: Renault Premium / Range T
Moja ulubiona Ślicznota na tym forum
Bez naklejek, rzeczywiście lepiej, a jak już tak w estetykę się pchamy, to można by pomalować tabliczkę ADR na czarno, coby się tak nie wyróżniała, bo zbytnio to one nie mają czym
Jest piękny, podziwiam wkład i doceniam chęci!
Ps. jak się ma licznik na dzień dzisiejszy?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości