Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Borek, jesteś mistrzem.
Kolejny raz postuluję o dodanie tej opcji w ramach podziękowania autorowi postu/tematu.
Coś w deseń "Lubię to"
Me gusta!
Nie, nie mam konta na przereklamowanym fejzbóku.
Cytuj:
Prawdę mówiąc, jeśli to był teren prywatny to nawet moja 7 letnia chrześnica mogłaby jeździć i autobusem i nikt by nie mógł jej nic zrobić. Prawo o ruchu drogowym obowiązuje na drogach publicznych, chyba że inaczej stanowi właściciel posesji/terenu.
Fakt, prawo o ruchu drogowym by się tutaj nie nadało, ale jest to impreza masowa i organizatorzy są zobowiązani do zapewnienia jej uczestnikom bezpieczeństwa. Twój ulubieniec równie dobrze mógłby tam biegać z nabitym gnatem i walić na oślep. Nieletni pod wpływem alkoholu, stwarzał bezpośrednie zagrożenie dla zdrowia i życia osób postronnych. Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie - tylko trzeba chcieć.
No ale mądry Polak po szkodzie... Te wszystkie służby chyba od czegoś tam były, nie mówię tu od razu o obrączkowaniu i wsadzaniu za kratki, ale żeby przynajmniej doprowadzić smarka do porządku. Właściwie za takie coś powinna być wykopka z terenu zlotu dla delikwenta i właściciela/kierowcy auta, a jeszcze bardziej prawidłowo synek na izbę, tatuś do spowiedzi na komendę.
Cytuj:
być administratorem
Toś go zaszczycił.
Teraz już na pewno nie będzie się gniewał, skoro jesteś aż tak miły.