Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
Samochód: MAN
Na czwartej fotce i tak Go widać ( te białe skarpetki i sandały - znak rozpoznawczy ) . Stoi z prawej strony w głębi.
Nie umknie nam Twoja "facjata" - DRIVER1965
Ale nic to nie przejmuj się jak Ciebie kiedyś spotkam , browarka zaliczymy - dziadku
Witam mam pytanie jak wygląda praca pilota u wiesiollka słyszałem wiele opinii i pozytywnych i negatywnych. Jeśli możecie to napiszcie również o zarobkach pozdrawiam
Witam mam pytanie jak wygląda praca pilota u wiesiollka słyszałem wiele opinii i pozytywnych i negatywnych. Jeśli możecie to napiszcie również o zarobkach pozdrawiam
Musisz zapytać forumowicza Speed`a,on u nas pilotuje.Zawołać go?Stoi za mną na ulicy w Krakowie.Czekamy na rozładunek.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Sorki Miłosz,tam w Krakowie skończyła mi się kasa na karcie z modemu,i nie mogłem odpisać.Okolica nieciekawa,zero kiosku,sklepu i stacji benzynowej.Nie chciałem budzić żony,żeby mi doładowała,bo by mnie ubiła że budzę dla takiej bzdury o tej godzinie.Staliśmy na ulicy Obrońców Modlina,pod drukarnią.teraz jestem w domku,a w poniedziałek rozładunek koło FOX`a.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Praca PILOTA wygląda tak że raz z górki a raz pod górkę. Tak jak piszesz są plusy i minusy pracy PILOTA, a zarobki to czarna magia różne to zależy od miesiąca.
DRIVER1965 macie już 4 siedemsety w firmie. Proszę Cię powiedz jak sprawują się na tle innych mocarzy w firmie?. Skoro jest to 4 taki wozik to raczej szef jest zadowolony bo raczej nie pchał by rąk do brudnej piaskownicy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 23 gości