1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Pierwsze słowo : Respekt !
Danielu powiedz mi jak trzymają się u was uszczelki pokrywające przednią szybę , po tylu latach ciężkiej pracy , chodzi mi o to czy się nie rozchodzą.
Myśleliście nad kupnem czegoś nowszego ? czy będziecie bili do 2 000 000km
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
2000000 te silniki bez remontu powinny dotrwać bezproblemowo, to jest Evo a można spotkać jeszcze pierwszą generację F2000, że o F90 nie wspomnę-tam to już chyba niektóre ponad 2 banie będą miały Grzechem byłoby sprzedać takie cacko
414 Dobre motory tyle że strasznie wolno się rozgrzewa ja tez jak narazie nie mam żadnych problemów tyle że mój ma dopiero 350 tys A co do oleju to ja mam swoje zdanie na ten temat że silnik musi wziąć trochę oleju nie ma na to siły od maximum do minimum musi.
W Busku mnie nie było, a przez Kraków przejeżdżałem dzisiaj w nocy więc to nie mnie widziałeś niestety Właśnie stoję w Mielcu, zrzucam opony z Francji i po dwóch tygodniach gonie do domku Marecki mijalismy się gdzieś?
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Czyżu byłem, ladowałem znowu krzesła do Meaux we Francji. Po zmianie telefonu nie mam Twojego numeru więc odezwij się na pw. Aa widzisz, a ją się zastanawiałem właśnie kto tam z nim pędził Słaba antenę mam i nie słyszałem już o co pytaliście, domyślilem się ze o drogę i krzyczałem ze do Swiebodzina i dalej na Świecko czysto
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 27 gości