Cytuj:
Mam nadzieję, że ten chlewik w tych rowkach na przełączniku tempomatu i wycieraczek już wyczyszczony
Yyyy, jakby to powiedzieć, jeszcze trzeba się za to zabrać. Ważne, że plastiki w kabinie już nie są zielone i lepkie tylko oryginalne brązowe.
Mój nowy dywanik
Ten co był, wrzuciłem do pralki i zrobiła się zaprawa
Płukałem 4 razy i nadal wyłazi wapno.
W Komforcie kupiłem 2m wykładziny i nożykiem do tapety wykroiłem wzór i mam nowy dywan, bez wapna i innych dziwnych rzeczy tzn dziur po papierosach itp.
Przy myciu wyszła niespodziewajka.
Już z rok temu była przecięta, ale powietrze trzymała. Z drugiej strony ceny mocno poszły w górę. Za nową Savę wzieli 1320 netto (rok temu była po 935!!!)
Trzeba było 3 razy myć, żeby zmyć z niej wapno. Ciągle zostawały białe ślady taka jakby tęcza. Teraz zaczęła się świecić
Cytuj:
Panie.. Ja to cacko widzę.. wiesz z czym? Z szerokim laczem pomyślałeś o tym?
Panie, ja też ją bym taką widział ale na przodzie mamy prawie nowe opony i myślę że w tej sprawie nie mam nic do gadania. Wyglądało by to tak:
Chętnie bym nalepił jeszcze taką kalkę na bok. Co o niej sądzicie?
Cytuj:
Kurde szkoda, że nie jechałeś z łodzi na Wrocław byś koło Mnie przemykał a tak to przez Wln.
Ja to mogę jeździć po domem
Raz wracaliśmy z Wrocławia na Łódz ale przebić się przez Pabianice i Łódź.... Ale jak ma bezpośrednio przelot z Łodzi na Wrocław to jeździ tą trasą.
Pewnie będzie jechał w środę po południu bo znowu będzie trenować stałą trasę na Jelenią.
BartekDSW tradycyjnie czwartek koło 12 w Jaroszowie i może ok 15 powrót do Środy Śląskiej, tak jak przy naszym pierwszym spotkaniu. Jutro się dowiem to napiszę na PW
Zapraszam!