Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Procent od udanego transportu bez zezwolenia, jak masz dobre cb to masz szanse nawet 5-6 wyciągnąć, jak cie złapią i poczekasz z tydzień-dwa na zezwolenie to nie zarobisz nic, a dostaniesz jeszcze obciążenie za nieplanowany postój.
Atmosfera git kradnie się kolegom łańcuchy z naczep na bazie i [wycenzurowano] szefowi co i jak wtedy dostaniesz może auto które ma jeszcze gwarancje i będziesz mógł jechać na serwis żeby ci nie święcące ringi w halogenach wymienili.
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
W Wojcieszynie koło Nowogardu inspekcja znowu zatrzymała Eurokrana z gabarytem bez zezwolenia, dzisiaj wracając z Niemiec widziałem jak stał zestaw na parkingu a inspekcja go trzymała w wtorek
Te śmigła co pokazałeś to od elektrowni wiatrowych które są narazie składowane pod Wieluniem, w sobotę rano były już u mnie. W następnym tygodniu wrzucę zdjęcia.
A co tam w Eurokraniku za poruszenie.... zatrudniają kogo sie da tylko od biura, warsztat, driverów, dzwigowych , pilotów????? az tak nagle firma się powiekszyła... czy kadra już niewytrzymała?
A co tam w Eurokraniku za poruszenie.... zatrudniają kogo sie da tylko od biura, warsztat, driverów, dzwigowych , pilotów????? az tak nagle firma się powiekszyła... czy kadra już niewytrzymała?
Byłeś u nich na bazie?Kierowcy,operatorzy dźwigów spoko,szef(właściciel) też,ale co za DEBILE tam jeszcze pracują,to nie wiem i nie pytałem jakie piastują stanowiska.Jedno jest pewne,kretynizm do potęgi entej.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Witam,
cztery sprzęty z Eurokranu stoją od poniedziałku na BP w Sieradzu ( wtedy ich zauważyłem ), dzisiaj kierowcy dalej siedzieli w samochodach. Trochę to źle świadczy o firmie, że przed świętami tak ich trzymają. Dodam, ze oczywiście są rozładowani.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości