Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
w kazdym oddziale dostepna jest gazeta firmowa PekaesGo ,gdzie jest duzo fotek starych aut czy historii kierowcow, w Blo na pewno najwiecej tych gazetek jest:)
A można jakoś spowodować żebym został prenumeratorem tej gazetki?
w kazdym oddziale dostepna jest gazeta firmowa PekaesGo ,gdzie jest duzo fotek starych aut czy historii kierowcow, w Blo na pewno najwiecej tych gazetek jest:)
A można jakoś spowodować żebym został prenumeratorem tej gazetki?
to gazetka wewnetrzna wiec watpie zeby ja wysylali poza firme, ,napisz maila moze ci odpisza:)
nie widzialem jeszcze fotek samochodow drobnicowych pekaes a wiem ze wiekszosc jest juz ologowana ,biale izotermy do 20 pal ladownosci ,logo pekaes z napisem przesylki drobnicowe jak ktos gdzies widzial to dawajcie fotki
To jak się nie mylę jest antena czy tam jakiś nadajnik od pozycjonowania auta w trasie przez firmę (GPS)
A te fotki ze starych lat są świetne wtedy to był PEKAES nie to co teraz
A tak swoją drogą ile PEKAES ma teraz aut,i są jeszcze jakieś starsze np.fh12 1gen.
polecam najnowsza prezentacje sa tam szczegoly odnosnie planow na przyszlosc i terazniejszosc firmy ,w tym zmniejszanie stanu wlasnej floty ,ja mam troche fotek z lat 90 ale musialbym poskanowac a z tym juz problem jest:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości