Wiatam! Tym razem postanowilem sie nie rozwijac bo zwyczajnie brak mi slow na takie pseudofirmy ..... jezeli interesuje cie praca za 3000-3500zl miesiecznie przy zalozeniu, ze nie ma cie w domu 4,5-5 tyg a pozniej wracasz na 4 dni to moge ci spokojnie polecic ta firme
Historie o przepale o juz w zasadzie klasyka ale podobno ostanio jest juz troszke lepiej bo poszli po rozum do glowy i podniesli troche te drakonskie normy na unii. Ogolny balagan w firmie czesto bywa tak, ze jedniczesnie prowadza cie 3 osoby, ktore dzialaja bez porozumienia z soba. Pieniadze zawsze na czas
i to chyba najwiekszy plus nastepny to ladne zestawy ale te cale weksle, rozliczanie z kilometrow z precyzyjna dokladnoscia, normy i takie jaja jak np. obciazanie kierowcy za kazda gume to naprawde przesada. NIE TEDY DROGA!!! Podobno sa ludzie, ktorzy pracuja w tej firmie i po 20 lat jak np. swietej pamieci "GARBATY" ale ja osobiscie zalecilbym daleko idaca ostrożność. Pamietaj, ze pierwsze kólko zawsze jedziesz za friko!!!!!!!!!!
[ Dodano: Sob, 30.06.2007, 7:43 ]
co do obcokrajowcow to moge w 100% potwierdzic, ze kilku z nich jezdzi w tej firmie ale jakie a warunki zatrudnienia i na jakiej zasadzie sie to odbywa niestety nic nie wiem na ten temat. Dla bialorusina, ktory w swoim kraju zarabia 100 baksow tyg. na miedzynarodowce po przesiadce na wspomniane 3000-3500 to jak wygrany los na loterii tak wiec to jest chyba kierunek i sznasa rozwoju tej wlasnie firmy.