Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: VOLVO FH500 EEV
VAN Cargo nie zamierza zmieniać swoich stawek, jak narazie bynajmniej - ostatnio przysłali nam ofertę współpracy, to szczerze powiem że lepiej jest brać od nich rzadko jednorazowe zlecenia, niż być pod ich "stałą spedycją", jeżeli ktoś już koniecznie chce u nich jeździć - nie jest najlepiej u nich z cenami frachtów.
Z tego co wiem, od znajomego to robota jest wporządku, bynajmiej jemu pasuje. Więcej wam powiem po 27'mym bo mam z nim tygodniowy wyjazd.
Cóż, jedno zdjęcie zestawu
Z tego co wiem, od znajomego to robota jest wporządku, bynajmiej jemu pasuje. Więcej wam powiem po 27'mym bo mam z nim tygodniowy wyjazd.
Cóż, jedno zdjęcie zestawu
Rozmawiałeś z kolegą znasz może jakieś szczegóły jak jest tam na chwile obecną
pozdrawiam
Za takie stawki jak u nich to sie jeździło jak paliwo było po 2 zł, przez to mówie że dziwie sie tym przewoźnikom, bo już chyba innego auta niż ta magnumka za 10 000 nie kupi, bo skad jak mu zostaje 1000zł na miesiac
_________________ Lenistwo idzie tak wolno, że bieda je dogania…
GG: 1
Samochód: MB Atego
Cytuj:
Za takie stawki jak u nich to sie jeździło jak paliwo było po 2 zł, przez to mówie że dziwie sie tym przewoźnikom, bo już chyba innego auta niż ta magnumka za 10 000 nie kupi, bo skad jak mu zostaje 1000zł na miesiac
Okej, nie zrozumiałem, jednak, nie każdy, jeżdżąc pod nimi, ma takie auta, mają i lepsze, w dodatku, co według Ciebie złego w tej Magnum? Auto na kraj, aż aż
GG: 2982986
Samochód: Veicolo Italiano
MAN TGA z firanką Wiletonu złapany na pauzie w Piotrkowie
Z tego co pamiętam to bodajże Van Cargo świadczy również usługi typu 'magazynowanie/składowanie' . Słyszałem o ich magazynach a jeden z nich mijałem w Poniatowej przed wjazdem do Lublina
_________________ Kat. B - 2012
Wózki kat. II WJO - 2013
Kat. C, C+E, KW - 2023 Szeroko pojęty TRANSPORT - to część mojego życia
o van cargo można krótko - szkoda gadać. ja jeździłem pod oddziałem z limanowej, tak popieprzonej spedycji to ja już nie chcę. kilometry niemal zawsze im się nie zgadzają. było trochę osób które do mnie zagadywały na cb o podlasie widząc jaką naczepę ciągłem, też mieli z VC doczynienia, wniosek prosty, syf i najlepiej wziąć samolot by przemieścić towar w lini prostej z jednego punktu do drugiego, wtedy kilometry MOŻE będą się zgadzać czekanie po kilka godzin na adres załadunku to też u nich normalka. jazda zgodna z tacho? zapomnij, później nawet pytali ile czasu jazdy i pracy mi zostało, co z tego skoro nieraz dawali jakieś nierealne terminy dostaw gdzie na miejscu kilkaset km dalej miałem być o godzinie o której dopiero powinienem pauzę kończyć. nocne jazdy na drugiej wykresówce popijając energetyki, jest co wspominać.
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Witam. Mam zamiar wstawic auto do Van Cargo o/Warszawa pod ich naczepe (chlodnie lub firanke)
Jak wyglada z nimi wspolpraca? Jakie sa stwaki za km na chlodnie i na firanke? Ile mozna realnie zrobic u nich km miesiecznie? Jak z platnosciami? Czy bardzo ucinaja kilometry? Prosze o komentarze. Z gory dzieki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 31 gości