Witam Wszystkich!
Nie wiem czy to jest dobry temat dlatego posta, jak powinienem pisać w innym dziale to proszę o podpowiedź na PW w tej kwestii..
Sprawa wygląda następująco - organizuję dość huczny wyjazd hobbystyczny na tor Nurburgring do niemiec - chcemy się zabrać z grupą kilkunastu osób i aut ( pasjonaci Hondy ) na ten legendarny tor.... przeliczyliśmy koszta benzyny dla np. 8 aut popytalem w kwestii ile kosztuje wynajęcie Lohry na 8 aut i wychodzi cena nawet mniejsza lub podobna zależnie od ustaleń a nam jest na reke przewieźć auta dużą lawetą i mieć zagwarantowany powrót do PL jeśli by sie coś z "wyczynowym" autem stało
No i teraz do rzeczy - szukamy przewoźnika, moze to być firma, albo i osoba prywatna która posiada takie Lohry, żeby przewieźć 8 lub nawet 16 aut w połowie maja 2012 na jeden dzień jazdy na torze z noclegiem i powrót ) cała operacja ma się zamknąć w 48h. Zakładamy zbiórkę i załadunek w Zgorzelcu ( wtedy jest 670km w jedną i da radę machnąć na raz tą trasę ) lub we Wrocławiu jeśli było by po 2 kierowców... i powrót potem w to samo miejsce.
Czy możecie pomóc mi znaleźć firmę która by się tego podjęła ?
Co więcej cała sprawa jak już mówiłem będzie nagłośniona - jedzie z nami ekipa filmowa i fotoreporterzy ze znanych ogólnopolskich gazet motoryzacyjnych i portali - film i zdjęcia obiegną całą Europę dzięki wygodzie internetu... można się dogadać pomóc sobie nawzajem i zrobić ogromną reklamę takiej firmie, do tego my zeszli byśmy z kosztami... kwestia całkowicie do przemyślenia i negocjacji.
Film który będzie kręcony z tego wyjazdu będzie mniej więcej w takim klimacie :
http://vimeo.com/31597495
Strona internetowa przedsięwzięcia to nurburgringtour2011.com ( bedzie zmieniona na 2012 na dniach ).
Jak na razie rozmawiałem z 2 firmami jedną potężną i jak usłyszałem stawkę w euro to podziekowaliśmy, drugą małą za fajne pieniadze które nam odpowiadały ale na miesiąc przed wyjazdem we wrześniu przestali odbierac telefony nie odesłali umowy, nie odpisali na maile i musielismy przeniesc wyjazd na wiosnę 2012...
Będę BARDZO wdzięczny za każdą pomoc w tej kwestii !!!
dziękuje z góry
michał