Witam, w jakim banku najbardziej opłaca się wziąść auto w leasing ? ? ? Dużo aut z okolicy jest np na tablicach z Tych lub Katowic (mowa o Sachs Transie i jego podwykonawcach) lub też wmg itp (Kol Trans lub Edro)
to kwestia indywidualna bo każdy bank inaczej traktuje każdego klienta ,warunki są zbliżone,niskie koszty=wysoka kwota wykupu,mniejsza rata=wyższa wpłata początkowa itd itd
Cytuj:
Też tak słyszałem,chyba tam zadzwonie
W sumie troszkę nie na temat...
Mnie osobiście cieszy fakt, że 16-latkowie (tacy jak Ty), zamiast rysować jakieś "bohomazy" w MS Paint, lub "tirować" na ekranie komputera w jakieś hard trucki interesują się leasingiem i finansową strona transportu...
Samochód: Ferrari
Najlepszy to jest leasing z kapelusza. Tym którzy szukają problemów polecam tak zwanych kapeluszników (co niektórzy zaznajomieni w temacie wiedzą z pewnością o co chodzi). Jak ktoś chce żeby go puścili z torbami (o ile na torby starczy) polecam z całego serca.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Najlepszy to jest leasing z kapelusza. Tym którzy szukają problemów polecam tak zwanych kapeluszników (co niektórzy zaznajomieni w temacie wiedzą z pewnością o co chodzi). Jak ktoś chce żeby go puścili z torbami (o ile na torby starczy) polecam z całego serca.
GG: 28902823
również miałem przyjemność poznać "kapeluszników" jednak od innej strony strony ... niestety mam złe doświadczenia. Ale dla niektórych to jedyne źródło finansowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 33 gości