Cytuj:
a co do wielkiej siódemki nie które auta jak Iveco , Renault nie pasuje do tej firmy według mnie oraz rozmowy z różnymi ludźmi do taboru Intry pasuje Scania eR TL , Volvo FH , Daf XF auta które w większości zachodnich firm tworzą kręgosłup firmy a nie co to teraz się dzieje w Intrze że jest misz masz taki
bardzo nad tym ubolewam ponieważ firma za starych czasów mająca na Stanie tylko Scanii piękny widok
Bardzo nieskładnie piszesz, popraw interpunckję. Z tego co ja wiem, to mają się wyzbyć E3 do końca tego roku, ma zostać kilka sztuk, które będą latać po kraju. Przypuszczam, że jedną z nich będzie R620. Czasy kiedy byly same Scanie minęły z 5 lat temu i już chyba nie wrócą. Renault jest jedno, a Iveca 2. Volvo moze bedzie z 15 to wcale nie tak dużo. MB tez jest kolo 15 sztuk. Niedlugo będzie można powiedzieć, że w Intrze dominują Dafy..... chyba juz tak można powiedzieć, pod koniec tamtego roku 30 nowych XF, w tym roku tez 30 XF.... Same Cf'y i Xf'y smigaja teraz
z tym E4 to w tym roku jeszcze chyba nic nie zrobia, dopiero w przyszlym, tak jak napisalem wyzej - w tym roku ma zniknąć E3 i zostać jedynie kilka sztuk ( mowiac kilka mam na mysli 5 ).
P.S
po wyeliminowaniu E3 zostanie może z 20-25 scanii, z czego 15 to beda G.