Cytuj:
Pomaluj lusterka obudowę na kolor kabiny i będzie super.
Cytuj:
może warto by pomyśleć nad tymi lusterkami, ale to można odłożyć do wiosny
Też mam to w planach ale jak narazie brak czasu. Tata zjeżdża zazwyczaj w Sobotę albo późnym wieczorem w Piątek. Ponadto w domu też mamy trochę pracy. No i trzeba to z szefem obgadać. Więc na chwilę obecną się nic z tych rzeczy nie zanosi.
Cytuj:
Halogenki przykryte co BAG już was złapał?
Niestety, już 2 razy mieliśmy "przyjemność" być zatrzymani przez BAG z powodu halogenów. Jeden powiedział, że można mieć 2 halogeny a drugi powiedział, że wcale nie można posiadać. Osobiście olewamy tą sprawę, ale dla świętego spokoju, żeby nie zatrzymywali dla głupiego powodu założyliśmy 2 nakładki. W zapasie mamy jeszcze 2 jakby się ktoś uparł, że trzeba wszystkie zasłonić.
Cytuj:
To mówisz że robisz takie małe kino domowe w Dafiku
Jak byś miał czas to pokaż jak porobiłeś te głośniki.
Stwierdziłem, że po kupnie HiFi do pokoju, którą podłączyłem pod kompa dam zestaw 5.1 tacie do samochodu, bo głośniki w laptopie niezbyt mocne a 5.1 to już zawsze coś. Zdjęć narazie nie dam bo tata już pojechał ale mogę wytłumaczyć mniej więcej, gdzie je rozmieściłem. 2 tylne głośniki poszły po bokach w miejscy gdzie jest duża firanka między łóżkiem a fotelami. 2 przednie głośniki zakamuflowałem nad głową w pustych miejscach po głośnikach. Środkowy umieściłem po Mojej stronie nad głową bo było jeszcze puste miejsce po głośniku. Subwoofer włożyliśmy do szafki nad głową pasażera. Tak to mniej więcej wygląda.
Dzięki za komentarze. Pozdro.