Cytuj:
HP bym unikał jak ognia, głośne, okropnie się grzejące, mało wygodne i do tego awaryjne.
Miałem do czynienia przez 2 tygodnie z HP G62 i mój asus przy nim to 8 cud świata.
A ja HP polecam, mialem go
ponad 4 lata, konkretnie model G6000. Chodzil bardzo duzo godzin dziennie, ile ten laptop ze mna km przejechal w walizkach, i w samochodzie, ile wstrzasow zaliczyl... Lacznie z tym ze w bagazniku zostal zalany plynem do spryskiwaczy, musialem wymieniac ekran, ale pochodzil nastepne dwa lata. W sumie zdechl (aczkolwiek nie wiem czy na dobre, bo jestem obecnie za granica, jak wroce do PL to dam go do sprawdzenia). Skad mozesz powiedziec ze awaryjne skoro uzytkowales go 2 tyg
? Tak szybko sie zepsul? Ja sie z takimi opiniami nie spotkalem i sam bylem zadowolony... Nie wiem czy byl tak strasznie glosny, dawalem rade bez zatyczek do uszu..
Obecnie kupilem tez Asusa, glownie ze wzgledu na to ze komputer potrzebowalem na szybko, kupowalem w MM, i HP akurat byl duzo drozszy (mial tez duzo lepsze parametry, ktore nie do konca byly mi potrzebne), a Asus byl tani. Opinie czytalem w wiekszosci pochlebne, zobaczymy ile pochodzi...