Cytuj:
Ważne że Tobie się podoba. Ja mam negatywne zdanie o Renault, a w zasadzie o Renault Premium. I nie że słyszałem od wujka kolegi czy coś, tylko po prostu z doświadczenia.
Do tego dodam, że halogeny fajna rzecz. Zawsze dobrze mieć ze dwie kulki na dachu. Ale wydawanie kasy na rurę, 4 dalekosiężne i 2 koguty...? Do premium "się nie opyla".
Ale ja jestem uprzedzony do Premiumek, nie musisz się mnie słuchać.
A czy przyczepa 3 osiowa ma sens? Nie wiem jakie ciężary będziesz woził... Ale popularne są raczej 2osiowe przyczepy a i to myślę powinno starczyć.
3osiówka też gorzej wygląda.
Ja sam o Renault nie miałem za dobrego zdania, ale raz się przełamaliśmy i kupiliśmy. Jaki wniosek z tego? Renówki 3 razy rzadziej odwiedzają serwis niż Merc niestety... I są wiele tańsze w utrzymaniu, dziś mamy już 3 renówki i jesteśmy bardzo zadowoleni, a jeśli chodzi o awaryjność zależy od egzemplarzu, silnika, bo zdarzały się niewypały. jeździłeś kiedyś jakąś Renówką? Dla świadomości innych ona ma silnik 440 DXi czyli Volvo i wszystkie podobne podzespoły tj. skrzynia biegów czy most napędowy... Co do wyglądu bardzo mi się podoba orurowanie, doda jej agresywności
Co do osi wiadomo, że lepiej by było jakby jeszcze miała wleczoną, ale nie można wszystkiego chcieć odrazu, nie pracuje w jakiejś firmie, tylko właścicielem jest ojciec, była okazja nie wyjeżdżone to wzięliśmy. Będę woził 15-25ton, dlatego przyczepę będę brał raczej 3 osiową