Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Transpost z piły teraz jeździ pod browarem (Tyskie) wożą też wodę żywca do magazynu lidla.
Podstawy bardzo niskie lecz wypłaty rzędu 3/4 tyś jak na samą polskę są bardzo dobre.
Jak zaczynali to kierowcy więcej stali a niżeli jeździli teraz to się zmienia coraz więcej można ich spotkać
Niestety do oddziału piła ciężko się dostać a do poznania biorą na bieżąco więc polecam firma bardzo dobra !
Witam ,czy ktoś mi odpowie jak długo trzeba czekać na wiadomość z centrali po wysłaniu SV i listu motywacyjnego odnośnie pracy jako kierowca kat c+e oddział Sosnowiec. Za wiadomości z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witam ,czy ktoś mi odpowie jak długo trzeba czekać na wiadomość z centrali po wysłaniu SV i listu motywacyjnego odnośnie pracy jako kierowca kat c+e oddział Sosnowiec. Za wiadomości z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pokaż się, to będziesz miał większe szanse niż wrzucenie CV na skrzynke mailową. To duża firma, więc wiesz jak się traktuje ogłoszenie standardowego kierowcy?
Chyba, że jesteś niestandardowy to sory
chodzi mi kolego o oddział ze sosnowca jak by podali ulicę gdzie się mieszczą to bym się sam pofatygował a doświdczenia jusz trochę zdobyłem i wiem jak rozmawiać
Samochód: Renault Premium / Range T
Bardzo możliwe, że stale powiększają flotę, w Sadach koło Poznania bardzo dużo samochodów z Transpostu cały czas się kręci w pobliżu wielkich magazynów. Stralisy i TGX. Te drugie właśnie chyba nowsze, coraz ich więcej.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Ale ja pisałam o samochodach a nie wyrobach samochodopodobmych. Chociaż jest grupa osób która chwali sobie tego francuskiego producenta. Dla mnie jednak po kilku latach użytkowania osobowych i dostawczych aut tej marki wyrobiłam sobie negatywne zdanie. Według mnie francuski to może być seks lub perfumy ale nie samochód.
W Buku koło A2 ostatnio zaroiło się od białych Stralisów które na bieżaco są oklejane w logo Transposta, także bardzo możliwe że są potrzebni szoferzy na nowe auta. Z tego co sie orientuje to zaczynają ostro trenować zachód z systemem 3/1.
_________________ Jadę, jadę,
drogą lecę.
Ja mam towar,
Oni becel...
GG: 527470
Samochód: Opel corsa B
Oby się nie zadłużyli bo pewnie cała flota w leasingu.
Ogłoszenia na ich stronie są nawet ciekawe ale przez neta się nic nie załatwi tylko iść trzeba z papierami bo Kolega na kurierce w wakacje robił i nie narzekał.
_________________ Wielkopolska, Mam B,C,C/E,KW,KK,ADR.
Owszem, cała flota jest w leasingu. Ale firma poza transportem prowadzi również wynajem pojazdów, salony kilku marek etc. Skąd te informacje o jazdach w systemie 3 / 1 ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 30 gości