Cytuj:
Jak zmiana lamp ? Lepiej świecą w nocy ?
Pisałem to już ze kilka razy napiszę jeszcze raz lampy świecą bardzo pięknie rozkręcałem jedną kiedyś żeby zobaczyć czy wejdzie do niej przetwornica i soczewka jak i odbłyśnik są jak nówka moim zdaniem te lampy nie były używane lub w bardzo małym stopniu
Dodam tylko, że założyłem żarówki philipsa 70wat cena około 50zł
Cytuj:
Witam. Maniki bardzo mi się podobają i prace nad nimi również. Wszytko robione z głową i estetycznie. Mam do ciebie kilka pytań:
1. Pierwsze pytanie to z jakiej firmy są te halogeny z ringami?
2.Drugie to czy ta tablica z lwiątkiem nie odbija ci się w szybie podczas jazdy nocą?? Ponieważ chce właśnie taką założyć do swojego ale się boję że będzie mnie to denerwować w nocy.
3. Trzecie to w jaki sposób zamocowałeś tą tablicę.
4. A czwarte pytanie poszło na PW.
POZDRAWIAM!!!
1 Te halogeny już nie pamiętam wiem, że płaciłem za nie 119zł brutto na allegro od użytkownika "powełfitt"
2 Nie nie odbija bo jest zamocowana do łóżka pod kontem świeci mi ładnie na konsole
3 Zrobię dziś zdjęcia to zobaczysz
4 Doszło już odpisałem
Cytuj:
Cytuj:
gąbki po lewarkiem skrzyni biegów
Czekam z niecierpliwością
Nie śmiej się już to robiłem raz tylko że człowiek głupi i kupiłem podróbę mimo ostrzeżeń kolegi
MAN'a, dziś jadę do intercarsu zapytać się o cenę za Ori
A zamontuję dopiero jak dojdzie świeca płomieniowa nie chcę dwa razy kabiny odchylać bo mam takie głupie wrażenie jak ona się podnosi do końca że zaraz spadnie