Ja też miałem masę problemów w z wtryskiwaczami do Mana tga .Dawałem do regeneracji w Warszawie i kicha zapalanie się trochę poprawiło natomiast zaczęły się problemy ze stukaniem silnika (dzwięk jak by zawory stukały). Szukał mechanik problemu w głowicy, ale nic nie było widać.Pojechałem do ASO Man zaczęli badać komputerem ,zrobili próbę przelewową na wtryskiwaczach i okazało się , że wtryski ,które dopiero co robiłem nie działają prawidłowo. Oczywiście reklamowałem, ale serwis w warszawie twierdzi , że wtryski są dobre. I co tu robić ASO mówi tak goście od wtrysków tak komu wierzyć kto się myli.Pojechałem do ASO poszedłem na warsztat do kierownika serwisu i pytam co robić kupować nowe czy nie. Kierownik serwisu podpowiedział mi , że oni też regenerują wtryskiwacze do mana , ale wysyłają do Stalowej Woli do Bosch Service Pawlik bo ponoć to sprawdzony serwis jeśli chodzi o wtryskiwacze common rail. Dał mi kierownik numer telefonu zadzwoniłem i od razu po rozmowie miałem wrażenie ,że chyba dobrze trafiłem z moim problemem. Wsiadłem w auto i zawiozłem do nich wtryskiwacze i co się okazało ,że wtryskiwacze są żle ustawione, a dokładniej mówiąc poszczególne dawki są nie prawidłowe i dlatego wtryski stukają.Ja miałem wymieniane wcześniej we wtryskiwaczach całe gniazdo z trzpieniem i teraz już wiem , że jak nie ma się tak zwanej trzeciej fazy regeneracji wtryskiwaczy to jest jakaś nowa technologia to nie można prawidłowo ustawić po regeneracji wtryskiwaczy.Bosch Service w Stalowej woli zrobił wtryskiwacze zmontowałem do auta i REWELACJA silnik chodzi teraz równo zniknęło klepanie i co najważniejsze dużo mniej pali no i co najważniejsze dają protokół po regeneracji i gwarancję na rok czasu. Mają też stronkę
http://www.wtryskiwacz.com warto zobaczyć tą pracownie robi wrażenie no ceny przyzwoite za samą regulacje z nowymi uszczelkami zapłaciłem 250 zł za szt. , a wcześniej za niby pseudo regeneracje dałem 710 zł za sztukę.Po tym czasie co spędziłem z naprawami wtryskiwaczy stwierdzam , ze trzeba szukać dobrych zakładów do regeneracji wtryskiwaczy i nawet zapłacić więcej , ale zrobić to raz , a dobrze. Stalową Wole polecili mi w ASO zaryzykowałem i teraz wiem dlaczego oni tam wysyłają wtryskiwacze.Polecam ten serwis w 100%. Poz.