1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód jeden z najbardziej przyciągających moją uwagę...Pewnie miałeś do niej jakiś "sentyment" skoro tyle lat razem Wam służyła i tyle pracy w nią włożyliście..Obyś trafił na równie dobre auto na miejsce F-ki..
Pozdrawiam serdecznie !
Kurczę jak patrze na te fotki to chce mi się płakać - od tego auta ojciec zaczynął prawdziwy ciężki transport ( wcześniej były ify , liazy itp ) , pierwszy kurs po zdaniu prawka robiłem właśnie efką ... pierwsza przecierka płotu ciężarówką - była efką ... ( miałem wtedy z 15 lat ) można powiedzieć że pierwsza awaria sam na sam w trasie sam na sam z autem właśnie efką ... szok ile wspomnień z tym autem ... to auto ma duszę naprawdę ile razy ja albo ojciec z nim gadaliśmy - wiem to śmieszne ale tak było ... ojciec podobnie jak ja przyjął sprzedaż tego auta - wczoraj po powrocie z trasy siedział jeszcze ze 3 godziny w garażu i chodził wokół auta patrzył itp ... szok poprostu wiadomo że pieniądz dobry ale jednak pustka zostaje . A tak pozatym to piękne zdjęcia - dziękuje chłopaki
ile razy ja albo ojciec z nim gadaliśmy - wiem to śmieszne ale tak było ... ojciec podobnie jak ja przyjął sprzedaż tego auta - wczoraj po powrocie z trasy siedział jeszcze ze 3 godziny w garażu i chodził wokół auta patrzył itp ...
Skąd ja to znam... to samo było u nas z starem po 25 latach służby poszedł nie wiadomo gdzie, na pewno znajdziesz coś fajnego jak możesz to zrób zdjęcia FHcza w środku.
To wystawiliście auto na jakimś portalu i się ten Niemiec zainteresował
Szkoda,no ale chociaz do araba nie poszedł
Mobile.de tylko i wyłącznie , i już 12 godz od wystawienia miałem zaliczkę na koncie - na allegro itp nie wystawiam bo nie mam nerwów do pseudo handlarzy którzy myślą że są tacy cwani że dadzą grosze - najlepiej 1/4 wartości a później pogonią gdzieś dalej za niewiadomo ile ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 52 gości