Cytuj:
Kolejny bar, to bar na stacji Lukoil tuż przed Elblągiem, na starej siódemce, teraz, chcąc do niego wstąpić trzeba zjechać z nowej drogi, jest odbicie, nie wiem jak z ruchem teraz, byłem tam ostatnio przejazdem z Tatą, jakieś patelnie stały, ale jak ruch szedł starą drogą, aut była tam masa, dobre porcje, dosyć tanio, idzie się najeść
Teraz parking świeci pustkami, najwyżej na noc zjedzie parę ciężarówek, w barze o dziwo cały czas ruch, ale głównie osobówki (miejscowi albo starzy klienci). Jedzenie dobre, chociaż gyrosa nie polecam, bo to się raczej powinno nazywać gulasz bez sosu.
Jadąc od str Warszawy trzeba zjechać na starą siódemkę na węźle Bogaczewo i dalej kierunek Elbląg, po paru km mamy Lukoila po prawej. Od drugiej strony dojazd trochę bardziej skomplikowany, za Nową Holandią zjazd Elbląg wschód na Braniewo/Grzechotki i zaraz potem na Elbląg, po wyjeździe z pod wiaduktu pierwsza w prawo pod górę i jeszcze raz w prawo, i jesteśmy na starej siódemce.
Ja często jadam przy BP koło nowego, chyba na 98 km DK91, smacznie, nie drogo i świeżo (zawsze jest tam ruch), porcje trochę małe ale nie ma tragedii, a za chyba 5 zł można wziąć dodatkowe fryty, ja się tym najadam. Do tego darmowy internet, zasięg jest również na parkingu.