Strona 27 z 50 [ Posty: 982 ] Przejdź na stronę Poprzednia 125 26 27 28 2950 Następna
Autor
Wiadomość
Tytuł: Re: Mangi
Post Wysłano: 31 sty 2012, 22:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Scania

Cytuj:
Sebek ładne volvo ale to chyba nie twoje,takie coś widziałem na holenderskim forum.I nie szpanuj ze jesteś koksem w te sprawy ja mogę dać tytuł tylko ManTga 360 i PatrykR500 bo oni robią wszytko samemu.Ja tez się nie nadaj do tej grupy ale mnie pewna osoba zaczyna mobilizować ze by robić wszytko samu.

Przez takie właśnie osoby są zamykane tematy "Mangi". Czasami zastanawia mnie co mają na myśli ludzie kopiujący czyjeś prace i później wstawiając je na inne forum z podpisem swojego autorstwa.. Wiadomo nikt nie jest zaraz mistrzem w robieniu mang ale , nie lepiej wzorować się na kimś doświadczonym i dobrym w te klocki ?

Post Wysłano: 31 sty 2012, 22:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 13277863
Samochód: Magnum

Cytuj:
Cytuj:
Sebek ładne volvo ale to chyba nie twoje,takie coś widziałem na holenderskim forum.I nie szpanuj ze jesteś koksem w te sprawy ja mogę dać tytuł tylko ManTga 360 i PatrykR500 bo oni robią wszytko samemu.Ja tez się nie nadaj do tej grupy ale mnie pewna osoba zaczyna mobilizować ze by robić wszytko samu.

Przez takie właśnie osoby są zamykane tematy "Mangi". Czasami zastanawia mnie co mają na myśli ludzie kopiujący czyjeś prace i później wstawiając je na inne forum z podpisem swojego autorstwa.. Wiadomo nikt nie jest zaraz mistrzem w robieniu mang ale , nie lepiej wzorować się na kimś doświadczonym i dobrym w te klocki ?
Kolega mówi dobrze , lepiej wszytko zrobić samu :)

Post Wysłano: 31 sty 2012, 22:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy

Cytuj:
Odezwał się ten co robi wszystko sam. Mam pokazać prace, które sobie brałeś, lekkie modyfikacje i wrzucałeś na forum? ManTga360, fakt robi wszystko sam i wielki szacunek, ale PatrykR500 jedzie prawie na tym samym wózku co ty. Wiadomo auta ładne, sam pracuje itp, ale i tak bazy są kogoś. Wszyscy prawie pracują na bazach ludzi, którzy wykonali je. Cała naczepa u kolegi Patryka w Iveco jest ukradziona, bo mam taką samą i jest na forach. Więc o co Ci chodzi? Może Volvo jest podobne, fakt ramę zabrałem i zabudowę. Zmieniłem dużo i wrzuciłem ją na forum, nie wspomnę o "tuningu" i kolorze. Wiele inne rzeczy robię sam, naczepy również. Jeśli ty i Patryk chcecie się zemścić to ok...jebie mnie to. ;)
Scania94g-jeśli znajdziesz 100% takie Volvo, jak ja wrzuciłem to klęknę pod tobą. Pozdrawiam

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Odezwał się ten co robi wszystko sam. Mam pokazać prace, które sobie brałeś, lekkie modyfikacje i wrzucałeś na forum? ManTga360, fakt robi wszystko sam i wielki szacunek, ale PatrykR500 jedzie prawie na tym samym wózku co ty. Wiadomo auta ładne, sam pracuje itp, ale i tak bazy są kogoś. Wszyscy prawie pracują na bazach ludzi, którzy wykonali je. Cała naczepa u kolegi Patryka w Iveco jest ukradziona, bo mam taką samą i jest na forach. Więc o co Ci chodzi? Może Volvo jest podobne, fakt ramę zabrałem i zabudowę. Zmieniłem dużo i wrzuciłem ją na forum, nie wspomnę o "tuningu" i kolorze. Wiele inne rzeczy robię sam, naczepy również. Jeśli ty i Patryk chcecie się zemścić to ok...jebie mnie to. ;)
Scania94g-jeśli znajdziesz 100% takie Volvo, jak ja wrzuciłem to klęknę pod tobą. Pozdrawiam
Znajdę takie samo tylko bez windy i bez tego koloru, i dużo się na robiłeś.

Obrazek

Jesteś złodziej i koniec.Cytat Patryka
Cytuj:
No wiesz my troche działamy na podobnej zasadzie ale nie do tego stopnia . Bo wiesz tak jak w tym zbiorze mang jest kilka takich co są zrobione auta i znajdują sie tam elementy z których są wykonane
.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 10112851
Samochód: Ciężarowy

KuhnNagel, ty to się zamknij bo najgorsze łajno na forum to ty. Kradłeś i kłamałeś. Sebek nie kradnie, on jest jednym z najlepszych rysowników i basta. :x Możecie mnie banować, usuwać posty ale my swoje wiemy.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

KuhnNagel Może pochwalisz się skąd masz te bazy? Inni chętnie się dowiedzą, skąd czerpiesz to wszystko. Lewe źródła?

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2628774
Samochód: TGX / R480

Ja stoję za Sebkiem. Pisanie że wszystko robi się od zera jest dla mnie śmieszne, nikomu nie chciało by się tego robić jak są bazy. I nie okłamujmy sie że nie ma tu takiego który nie kożystał z baz, albo przerabiał już gotowe z holenderskich stron.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

My z Sebkiem nie takie rzeczy o tobie wiemy. :evil:
@Transbol: ja na początku nie korzystałem z baz. :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 31 sty 2012, 23:22 przez Szefo26, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
KuhnNagel, ty to się zamknij bo najgorsze łajno na forum to ty. Kradłeś i kłamałeś. Sebek nie kradnie, on jest jednym z najlepszych rysowników i basta. :x Możecie mnie banować, usuwać posty ale my swoje wiemy.
Dla mnie jest najlepszy ManTga360 a nie seba on dział na zasadzie przerobić i wrzuci :(

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A Ty może lepszy. :lol:

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
KuhnNagel Może pochwalisz się skąd masz te bazy? Inni chętnie się dowiedzą, skąd czerpiesz to wszystko. Lewe źródła?
Ma może ty tez się kur****** pochwalisz.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Szefo ja też jestem w grupie co wiedza o Kuhn Nagel
A i ja też zaczynalem bez baz ale wtedy to nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje :lol:

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A Ty może lepszy. :lol:
Szefo powiem ci tyle Patryk zaczyna mnie mobilizować do własnej pracy ze robi sam wszystko oprócz baz.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Ma może ty tez się kur****** pochwalisz.
Od Ciebie kolego, od Ciebie. Ojj rewolucja, ale oczywiście ty zaczynasz, tak jak by nie było PW i GG.
Szkoda gadać. :/

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Człowieku, sebek nie daje pokolorowanych baz tak jak ty, irytujesz mnie, idź lepiej zajmij się czym innym i nie denerwuj nas tutaj. :!:

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dobra zamykać hapy bo zamkną nam temat xD

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Człowieku, sebek nie daje pokolorowanych baz tak jak ty, irytujesz mnie, idź lepiej zajmij się czym innym i nie denerwuj nas tutaj. :!:
Szefo jak on zrobił coś z ty volvem to tylko dodała windę i pomalował ,dal tabliczkę i palki.I wielkie mi ale, porównaj sobie :x
Obrazek

Obrazek

Jesteś złodziej i koniec.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Człowieku zastopuj trochę i nie drzyj ryja bo ochrypniesz. Robisz wielkie halo o coś co ty robisz nagminnie.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Zapraszam na gg.

Post Wysłano: 31 sty 2012, 23:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z poważaniem zbieram wasze nr gg i robimy konferencję ;D

Strona 27 z 50 [ Posty: 982 ] Przejdź na stronę Poprzednia 125 26 27 28 2950 Następna