Cytuj:
Auto pod Twoimi skrzydłami i Twojego ojca nabierze na pewno wyglądu...Ważne że kupiłeś samochód w dobrym stanie technicznym i "zdrowy" pod tym względem...
Życzę wiele zadowolenia z autka,no i czekam z niecierpliwością na aktualizacje z prac przy Volvach
Pozdrawiam !
Ślicznie dziękuje
Cytuj:
Podejrzewam, że jak go umyjesz, pozdejmujesz te naklejki i wypolerujesz to będzie wyglądał bardzo dobrze. Choć zdjęcia słabe, nie wygląda na to, żeby rdza się nim interesowała w newralgicznych miejscach dla I gen. FH. Cóż, taki sam jak mojego ojca, tylko 380, podobno zbierają się nawet lepiej niż 420 z tego samego roku... Czekamy na efekty prac. Jakbyś pomalował zderzak na czerwono, plastyki zostawił czarne i założył "hokej" pod zderzak w kolor kabiny, to by było coś. Masz tam tylko jeden oryginalny zbiornik volvo?
tutaj jedyny element na którym pojawiła się rdza to zderzak , ale będzie ogarnięty i będzie wyglądać jak powinien
, z tym hokejem to teraz już potrzebuję dwa
całe szczęście do mojego dostałem kierownicę z 99 roku i kilka brakujących dupereli wewnątrz kabiny a jak dobrze pójdzie to w lutym dojdzie jeszcze jedno fh od sprzedającego czerwone z tym że w solówce i z przeznaczeniem na części bo jest po dzwonie . Jeśli chodzi o zbiornik to jest tylko jeden bo z drugiej jest zapas i jakaś skrzynka co jest według mnie na kraju lepszym rozwiązaniem w naszym przypadku .
Cytuj:
Nie wiem czy to taki powód do zadowolenia, że nie jeździł po kraju tylko na RUS, bo tam drogi są często jeszcze gorsze niż u nas
Zawieszenie sprawdzałeś dokładnie? Oby służył bo to były po F-ce ostatnie "prawdziwe" Volva
Cieszę się z tego powodu że : w zawieszeniu nie ma kompletnie żadnych luzów , stuków puków itp bo było kompleksowo robione 4 miechy temu ponadto cieszę się z tego bo raczej wątpię żeby wypuszczali niesprawne auto w trasę która w kółku wychodziła np 3500km
- znalazłem w kabinie cmr-ki i tarczki to wychodzi na to że świętej pamięci kierowca wrócił nim z moskwy jakoś około 18 stycznia także za długo nie stał .
pozdro