Cytuj:
W tej firmie z której go kupiłeś wymieniają tabor? Bo widziałem na allegro tego co stał za Twoim w dość okazyjnej cenie.
Przechodzą na tandemy - generalnie to jechałem po tego białego ale szczerze to za dużo roboty przy nim było i pozatym w lepszej kondycji był czerwony dlatego go wziąłem . - jak już zapłaciłem za mojego to mogłem tamtego wziąć za 15000 pln co nie było głupią ceną . Ale zanim się ogarnąłem to już poszedł .
Cytuj:
Srebne Volvo widziane dzisiaj o 18;40 w Wanatach
To raczej jakiś mój sobowtór bo moje stoi od wczoraj u mnie pod blokiem w dziwnej pozycji
Cytuj:
Zapewne masz osuszacz knorowski ( na dwa filtry)?
Sprawdź czy Ci działa grzałka to raz, dwa nie zaszkodzi go przyozdobić kartonem lub czymś innym, żeby nie wiało na niego podczas jazdy. Trzy, pospuszczałeś wodę przed mrozem? Cztery - zbiorniki zalej odpowiednimi płynami do układów pneumatycznych (nie denaturatem!).
Właśnie dziś kupiłem nowy wkład osuszcza knorr - mam na jeden filtr i tak samo w czerwonym , woda była spuszczana jakieś 2 tyg temu , sprężarka robiona jakieś 3 tyg temu , jedno jedyne z czym zamuliłem to zalanie zbiornków jakimś odmrażaczem i tutaj mój błąd ... Jutro się biorę za srebrnego bo dziś walczyliśmy z czerwonym bo przy wyższych obrotach traci moc ( tak jak by był zapowietrzony ) , wymieniony filtr paliwa , nowa boschowska pompka ręczna na filtrze , wymieniony grzybek na pompce mechanicznej , wyczyszczony smog w zbiorniku i dalej to samo - na wyższych obrotach się zapowietrza , gaśnie i po 3-4 min odpala na dotyk . powoli pomysły mi się kończą ... Doszedł jeszcze zakup siłownika do podnoszenia kabiny bo dziś wystrzelił ... za gęsty płyn .
Pozdro