GG: 8750448
Samochód: atego 817
Witam Panowie.
Mam małą prośbę do forumowiczów.
Sprawdzałem olej w samochodzie i zobaczyłem ze część bagnetu jest ułamana.
Zrobiłem zdjęcie podglądowe innego bagnetu w celu poznania wymiarów które zaznaczyłem.
Byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś podał wymiary ze zdjęcia.
Samochód: orange i grafitowy
Jak będzie mało oleju to wtedy zakup lub remont silnika bedzie na pewno tańszy niz podana kwota.
Poszukaj bagnecika na szrotach byle by tylko pasował do modelu silnika.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Nie wiem jak w atego, ale w actrosie niby ta sama pojemność silników a jest 8 rodzai bagnetów
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
GG: 0
Zawsze możesz komputerem kontrolować poziom oleju. Kurcze gdyby auto nie było zamarznięte to bym Ci zmierzył w moim, a tak to boję się żeby linek nie pourywać bo auto stoi, a nie jeździ. Ja mam 1215 i skrzynia 5 ale myślę że silnik jest ten sam, tylko mój słabszy.
GG: 8750448
Samochód: atego 817
Dzwoniłem już po kilku serwisach i bagnetu nie maja , trzeba sprowadzić z zagranicy , czas oczekiwania 3 tyg.
Jest tylko ten za 400 zł
Na allegro też nie ma.
jedz i zamow nowy bagnet w serwisie bo narobisz sobie biedy. Jak znam zycie to za chwile bedzie nowy temat na forum: "Atego 817 silnik stanal. Jaka moze byc przyczyna??"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 23 gości