totalny idiotyzm !!!
Cytuj:
widze ze temat jest ciezki,lub nie na opis.wiec dodam ze mam mechanika ktory zdiagnozowal problem,lecz przed zrobieniem nie podzieli sie diagnoza z obawy na to ze zrobie to sam.koszt 800 robota plus czesci 1000.
idz do lekarza ze Cie boli w lewym boku ...." nie powiem co Panu dolega, wiem ale nie powiem ...zaplac pan 1000 PLN zaliczki a potem 800 PLN za zabieg i bedzie ok "
nastepnego dnia sie dowiesz " wycialem Panu prawe pluco i wstawilem takie chinskie plastykowe, na 2 tyg powinno pomoc ..."
ehh
zmien Ty chlopie lepiej mechanika, nawet na forum masz kilku chlopakow ktorych poznalem z dobrej strony, sprawdz ktory najblizej, popros o tylko o diagnoze i wstepna wycene kosztow czeci + robocizna a tego Lachudre ktory " wie ale Ci nie powie omijaj szerokim lukiem w przyszlosci ..."
panowie normalnie rece opadaja mam wrazenie ze bardzo duza liczba mechanikow w Polsce to co najmniej szamani z krysztalowa kula i kaza sobie placic za "wizje z krysztalowej kuli " podziwiam jak normali ludzie prowadza tam firmy transportowe
kiedys fachowcy w POLSCE mieli HONOR i SZACUNEK dla klienta ktory sowicie placi za DOBRZE wykonana usluge zeby jedni i drudzy na tym korzystali w MOGLI WYZYWIC rodziny
wiedza doswiadczenie umiejetnosci i dobre maniery byly w cenie .... chyba mi ktos cinienie podniosl