wiem ze nie powino to być tutaj pisane ale najbardziej znajde pomoc u was gdyż wszyscy sie zajmujecie drewnem
A wiec potrzebuje stron z samochodami do drewna
a dokladnie moze ktos ma do sprzedania samochód do drewna krótkiego z hds może być na osi oczywiscie nie starszy niż 1994rok i do 70tys max
prosze o odpowiedź
Kolego ja mam Mana 27-463 6x4do stosu z 1996 roku, z dźwigiem platforma plus zmienny system kłonic cenowo byśmy się dogadali co do tego co napisałeś (mam też Scanie ale jest poza Twoim zasięgiem cenowym ale może ktoś jest zainteresowany) ale żeby nie robić śmietnika z tematu odezwij się na priv jeśli jesteś zainteresowany
Witam.Mam takie trochę głupie pytanie Zauważyłem że gdy jeździmy z drewnem i mijamy innych kierowców którzy też wiozą drewno to prawie wszyscy podnoszą rękę szczególnie "górale" bo okoliczni przewoźnicy to rzadko u was też tak jest ??
głupie pytanie ale mnie ciekawi
No pewnie ze tak, na Podhalu to normalne a na Słowacji to obowiązek
Górale to pewnie KLI, KSU, KMY, KNT i KNS
Witam.Mam takie trochę głupie pytanie Zauważyłem że gdy jeździmy z drewnem i mijamy innych kierowców którzy też wiozą drewno to prawie wszyscy podnoszą rękę szczególnie "górale" bo okoliczni przewoźnicy to rzadko u was też tak jest ??
głupie pytanie ale mnie ciekawi
No pewnie ze tak, na Podhalu to normalne a na Słowacji to obowiązek
Górale to pewnie KLI, KSU, KMY, KNT i KNS
My gdzie się nie mijamy z kolegą po fachu zawsze ręką idzie nad kierownicę. Miły gest wśród drewniarzy. Tak jak mówicie ,góral to każdy
Coś w tym może jest bo od nas z Mazowsza kierowcy nie wiedzą ale zaczniemy machać w końcu jedna branża A tzw "Górali" (bez obrazy) coraz bardziej u nas widać na rdlp warszawa rdlp Białystok nie wiem czy usługowo czy na własne potrzeby ale góralskie tablice coraz częściej się w mazowieckim pojawiają.
U nas na Pomorzu to różnie. W okolicy praktycznie wszyscy się znamy to łapa w górze to nic wielkiego, jak lecisz już gdzieś dalej od domu to nie zawsze każdy machnie, ale to raczej rzadkość. Gorzej jak lecisz na taki Szczecinek to czasami ręka zaczyna boleć, bo co drugie auto to do drzewa Ale jakby nie patrzeć to u nas gdzieś w 90% jest ten sam zwyczaj co u Was Panowie.
Kolega zapomniał o KTT choć z tamtąd mało autek do drzewa się widuje.
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
mam takie pytanie czy ktoś z was ma może elektroniczny katalog części MANTIS??? bo znalazłem sprzedawcę z lepszymi cenami niż u mnie w okolicy ale chce zawsze ode mnie numer katalogowy części:D
U nas to większość kierowców się zna i podnosimy rękę.
a rzadko się widuje nie znajomych i czasem oprócz podniesienia ręki to i na Cb się rozmawia z przewoźnikiem
_________________ Man F2000 26-403 6x4 + Epsilon 24.95 L - 1998r.
Scania 164G V8 480 + Loglift 241 L - 2004r.
Man TGA 26.480 + EPSILON E250Z95 - 2005r.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości