Cytuj:
mógłbyś napisać jaki rozmiar masz opon na napędzie oraz na osi prowadzącej
Oś napędowa to 315/80 R22,5 a prowadząca to 385/65 R22,5.
Cytuj:
Sam osobiście za pokrowcami na siedzenia nie przepadam, ale rozumiem, że to rzecz praktyczna, a i w spracowanym aucie wizualnie ładna.
Ja też jakoś nie bardzo, ale ta tapicerka jaką mam w aucie (pomimo tego, że jest w idealnym wręcz stanie) jest chyba najbrzydszą jaką można było w Volvo dostać, więc pokrowce, w połączeniu z innymi dodatkami kabiny (falbana na przedniej szybie, nić obszywająca materiał na półce i dywanik na tunelu) w niebieskim kolorze powinny zbudować całkiem niezły klimat wnętrza
Cytuj:
Na wiosnę byłoby fajnie lekko odnowić koła
Jest to w planie
Cytuj:
Jak zabierzesz się za malowanie to pryśnij czerwone elementy w naczepie na niebiesko, super by się komponowało z ciągnikiem
Byłoby fajnie, ale to już chyba zbyt "duża" operacja, bo trzeba by było malować ramę z zawieszeniem, paleciarę i piasty kół... A to może być mniej opłacalne niż wymiana naczepy
Cytuj:
A dlaczego nie kombi? I w dodatku bez gazu, nie opłaca się... Zresztą ja jakbym kupował to coś niemieckiego, zawsze lepsza jakość!
I koniecznie ze znaczkiem VW na masce!
Cytuj:
A jak zostanie farby to i plandekę się wałkiem strzeli. Ale tylko z jednej strony, żeby z drugiej można było bok otworzyć!
Spoko loooz - drugą stronę okleimy niebieską taśmą - elastyczna jest, będzie się zwijać
Cytuj:
Jak na pierwszy samochód to chyba o lepszym nie marzyłeś, nie?
Marzył mi się Royal Class albo XL70, ale podaż takich wersji jest niska, a znaleźć coś w dobrym stanie to już praktycznie tylko marzenie... Chyba, że za znacznie większe pieniądze