Witam jestem nowy lecz bede regularnie odwiedzal forum.Chcialem przedstawic swoje (na ta chwile byle) renaul master.Pracowalem w firmie ''JACK-POL'' masterka dostalem nowego osobiscie odbieralem go z salonu zodia cw z miejscowosci Ładna okolice Krosna autkiem przejezdzilem 187tys km jazda bylo tylko i wylacznie po kraju przewaznie z ladunkami miedzy 1300kg-2200kg. Pewnie wiekszosc kolegow jezdzacych po kraju kojarzy ta firme poniewaz w firmie jest przeszlo 20 renault master i mascott. Odszedlem ze wzgledow wiecznej ganianiny i tluczenia kilometrow za nedzne pieniadze i postanowilem otworzyc wlasna jednoosobowa firme transportowa.Trzy tygodnie temu kupilem nowego masterka w salonie Nawrot w Długołece miedzy Wroclawiem a Olesnica jest to rocznik 2012 euro 5 podwozie L4 na kolach blizniaczych 150 dci na chwile obecna jest w Bielsku-Bialej w Wektorze na zabudowie ramy dl 5,3 wys 2,3 szer 2,25 plandeka oraz kurnik. Kabina biala plandeka srebrna,chetnie juz bym sie wam pochwalil fotkami ale dopiero odbieram go w piatek do poludnia:)
Prezentowany (byly)
Renault Master
2008 rok
0 km - 187 tys km
pack klim 150dci poduszki tylnych resorow
zabudowa spoicar kurnik oraz izoterma 8 EP
jazda po calym kraju
zapraszam do paru zdjec ktore mi zostaly w galerii
jest to spalanie przy lad. 2180kg
po lewej mascott kolegi z firmy i moj master po powrocie z salonu
moja towarzyszka na dobre i zle :p
bodajze parking miedzy Strzelnem a Koninem
dwie foty obok maczugi...chyba kazdy zna miejsce
Jesli ktos ma pytania odnoscie mojego starego auta z checia odpowiem poniewaz sam natluklem nim te km i znam na wylot te auto.Jesli tylko odbiore nowy nabytek odrazu wkleje zdjecia i mam nadzieje ze nie bede zalowal zakupu...
Serdecznie Witam wszystkich Forumowiczow.
Dawid