Czy słyszał ktoś kiedyś o takiej przeróbce? Mijam sporo premiumek starszych z nowym zderzakiem i lampami, czy wie ktos jak to pasuje czy trzeba cos przerabiac? Prosze o konkretna odpowiedź bo mam też jedna premiumke I gdzie muszze zmienic zderzak i chcialbym odrazu zakladac nowy a auto juzs jest rozebrane...
W 100% nie jestem pewien , ale w 90 że są te same mocowania .
Kwestia gustu, mi osobiście się to nie podoba bo lubię oryginalnie, mam taką jedną fotkę premiumki takowej :
Dodając do tematu actros mp1 daje sie przerobić na mp2/3
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Z f 90 na f 2000 to noł problem sam robiłem trzeba tylko po wymienić instalacje lamp i halo
A z TGA na TGX'a nie jest już tak wesoło ze zderzakiem nie ma problemu ale atrapa nie bardzo pasuje
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
z TGA i TGX to wszystko prawie pasuje bo kiedyś na giełdzie pytaliśmy się kolesia co sprzedawał części i mówił właśnie że większość pasuje jedyne co to w środku boczki na drzwi nie pasuje a z zewnątrz wszystko bo też słyszeliśy żę te hokeje koło szyb trzeba zmienić ale jak się przyglądaliśmy z tatą to wszystko jest tak samo więc nie widze sensu aby wymienić jedynie co to atrapa,boczki,zderzak w komplecie trzeba wymienić
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 38 gości