1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ja też, ja też! Dzisiaj, koło godzinę przed Skitem mijałem Volvo na odcinku A1 między Toruniem a Nowymi Marzami. Z daleka myślałem, że to 'Dragon Age' od Repińskiego, ale jednak się myliłem.
Pozdrawiam!
Widziałem je dziś w Drzycimiu ok. godziny 9:30. Volvo pięknie się prezentuje w realu. Niestety nie miałem możliwości zobaczyć go z bliska , ponieważ stało u kogoś na podwórku.
Póki co to staramy ogarnąć jeszcze auto z zewnątrz tzn. mamy w planach pomalowanie czarnych elementów, dołożenie jakiś lampek niekoniecznie z przodu, w planach są światła do jazdy dziennej i może jakieś halogeny do kangura są też plany odnośnie felg z przodu bo chyba będą inne założone, także alus jak to ogarniemy to może zabierzemy się za środek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości