Hmm, dziwne, bo mnie w poniedziałek nie było w Radomiu
Jechałem w jego kierunku, ale w Zwoleniu odbiłem w kierunku Sandomierza, do Radomia nie wjeżdżałem. Musiało to być w innym miejscu niż napisałeś
A plandeki zmęczone niestety, jakby nie patrzeć mają już 12 lat za sobą. Czas najwyższy chyba pomyśleć o ich wymianie.
A jeśli chodzi o Mańka, znalazłem nareszcie żarówkowe pomarańcze w atrapę (nigdzie nie mogłem ich dostać, wszędzie dostępne były tylko diodowe), okrągłe pod lustra zakupione - nie długo przyjadą do mnie z Holandii. Zamierzam też kupić nowe obudowy na lustra i prawdopodobnie pójdą one w kolor kabiny.
Jedno zdjęcie moich dupnych firanek, które idą na wyrzucenie, bo chciałbym założyć takie, jakie założył holender na poniższym zdjęciu. W kabinie zagościły też beżowe pokrowce na fotele, beżowy dywanik na półkę i w planach mam jeszcze w tym kolorze powiesić falbanę na przednią szybę, położyć dywanik na tunel i zrobić jakiś pokrowiec na łóżko. Myślę, że trochę przyjemniej się w kabinie zrobi
I teraz małe pytanko mam, jaki materiał możecie zaproponować, żeby te firany były trochę sztywniejsze, niż te co mam? Jak byłyby sztywniejsze, to ładniej by się układały zapewne i lepiej by to wyglądało. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi w tej sprawie