Cytuj:
Cytuj:
Nie ma czasem jakieś przepisu regulującego sprawę, że światła muszą być dawane parami?
Jest
, za całkowitą ilość punktów świetlnych też maksymalnie sześć punktów świetlnych
Chodzi o pary czy punkty jako każdy osobno? Ale co w przypadku Scanii R, która w blendzie ma 8 punktów świetlnych i co teraz?
Czytając komentarze to się nie dziwie że tuning w Polsce wygląda jak wygląda. Jeden z zawiści skrytykuje, drugiemu się nie podoba, drugi zna się na tym wszystkim jak królowa Elżbieta na workowaniu ziemniaków i tylko nieliczni uzasadnią krytyke i doradzą... Jakby każdy miał pomysł równie dobry i oryginalny na swoje auto to na drogach było by o wiele ciekawiej, bo koszt oklejenia samochodu jest znikomy a efekt robi wrażenie. No ale lepiej krytykować odważnych a samemu jeździć zwykłym szarym autem.
Pseudo duńska strzała mi się niezbyt podoba no i romb mógłby mieć w środku szparunek bo pełny tak dziwnie wygląda.
Najbardziej mi się podoba że zwykła szara atrapa dostała niezwyłego uroku tanim kosztem, bo z tego co widzę to tylko okleina poszła w ruch? Blenda w kolorze też daje dużo
Cytuj:
Chyba najbrzydszy Jelcz na forum. Nie wiem, ale do mnie nie przemawia ten cały cyrk z folią. O ile w Volvo to pasowało, jak i we wrzuconej przez kogoś Scanii tak w Dafie kompletne dno. Zero pomysłu na połączenie kolorów, za duży miszmasz.
A twoja wypowiedź pasuje do awataru, więc pominę Ciebie w mojej wypowiedzi bo nie wiem czy to moralne będzie...