Cytuj:
Ja pytałem wcześniej, czemu Daf, nie Vovlo, co przemawiało za holendrem? Po prostu okazja, czy wybraliście jakieś konkretne argumenty, które zadecydowały na korzyść DAFa?
Testowaliśmy Volvo przez miesiąc, nie zrobiło większego wrażenia. Następnie trafila się okazja kupna auta z 2011 roku, był nim wyżej ukazany DAF, myślę ze do decyzji przyczyniła się ergonomia kabiny i opinia o niskim spalaniu DAFa, ciekawe czy ona się potwierdzi.
Cytuj:
"Stali my na łące, wiater wiał, kwiaty pachły, ona mnie odepchła. Więc poszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, rzygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesę!"
Co się obrażasz? Ładnego Dafa spaskudziłeś żółta folią i trzema hajogenami, a teraz się obruszasz, że ludziom się nie podoba. A się nie podoba, bo to wiejski tjuning jest.
Ps. Kierowca który będzie tym jeździł w nocy napewno będzie rad, że uzewnętrzniłeś swój gust akurat na światłach. Nie dość, że lipnie to wygląda (na chińczyku też), to jeszcze pewnie bidnie świeci.
Kierowcy u nas w firmie akurat dopinguja nas i pomagają w tym co dzieje się wokól aut. Jeżeli jesteśmy na poziomie przedszkolnym to wnoszę wniosek o utworzenie działu "Dla maluchów", gdzie swodobnie sie wypowiesz. Szkoda tylko ze twoj post zionie nienawiścią na odległośc...