Cytuj:
Jest takie powiedzenie "Jedni lubią jak Mu cyganie grają, drudzy jak Mu nogi śmierdzą". Nikt nie mówi, że ma sprzedawać auto, ale powinien liczyć się z tym, że nie każdemu musi się podobać modyfikacja samochodu jaką zaprezentował. W świecie krytyki filmów padają różne ostre słowa na temat nowej produkcji reżysera i czy ktoś robi cyrki z tego powodu? Nie. Bo to jest po prostu normalne. Jak tutaj kolega zaprezentował samochód, tak samo może liczyć się z przychylnymi komentarzami ale i z słowami krytyki, bo nie każdy ma taki sam gust czy upodobania. Sądzę, że nikt za jakiegoś znawce tuningu się nie uważa, choć może i takie osoby istnieją ale każdy na prawo wyrazić opinię. Ty mówisz, że Ci się podoba. Ja natomiast powiem, że nie. A ty powinieneś uszanować moje odmienne zdanie na ten temat.
Ale ja jestem w szoku po prostu.. Tutaj wręcz promieniuje nienawiścią jak się czyta...
Przeglądam forum i widzę że ludzie robią jeszcze gorsze rzeczy, spawają krzywe rurki w garażu czy zakładają jakieś wieś pseudoskórzane dywaniki i pokrowce, które się marszczą i wyglądają jak mata wygłuszająca w Ursusie to są same ochy i achy.
Widocznie są jakieś uprzedzenia do użytkowników.