ale napinka xD
Dawno chyba żaden samolot z prezydentem na pokładzie się nie rozbił i nie ma już o czym dyskutować...
Co do dafika: fajnie, że się staracie nim wyróżnić, ale i tak 8 na 10 osób tego nie doceni, bo dla nich ciężarówka ma zarabiać kasę, a nie wyglądać, i dlatego mamy na drogach nudne, brudne wozy z ubłoconymi buciorami w środku, a każda dodatkowa lampka, dywanik albo nie daj Boże proporczyk jest tępione jak czarownice w średniowieczu.
Żeby nie było tak słodko: te ,,krzywe" naklejki pseudo RedHawk na boku nie przypadły mi do gustu, 3 halogeny też trochę dziwnie wyglądają, za to nie mam nic do koloru żółtego, przynajmniej każdy Cię pozna na drodze
A milicjanty z wagiciężkiej to pewnie najchętniej by kuratora nasłali, i podali do Strasburga jeżeli coś chociaż odrobinkę odbiega od przepisów.
Trzeba się liczyć z krytyką, sam mam w garażu agrotjuningową ciężarówkę i też słowa krytyki leją się niczym wódka w akademiku, ale trzeba docenić każde zdanie, a ciężarówka i tak zostanie taka jaka jest, bo ma podobać się kierowcy i właścicielowi, a nie trafiać w gust forumowiczów
Jednak ciekawe ile razy przypadkowy przechodzeń poprosił o zgodę na zrobienie zdjęcia kierowcy np. Volva z 6 punktami świetlnymi, 100% serii, a ile zdjęć zrobiono takiemu agrotirowi ;]