Cytuj:
Do perfekcji brakuje jeszcze dobrej obróbki.
Jaki aparat posiadasz?
No niestety nie jestem zbyt dobrym "obrabiaczem" bo za dużo nie siedzę w tego typu programach więc nie jestem zawodowcem lecz całkowitym żółtodziobem w tej dziedzinie. Aparat, którym robię zdjęcia to Sony Cybershot DSC-H10.
noga93, dzięki za pochlebne słowa. Skąd ten pomysł, że te 2 gabaryty z Kazachstanu? Na naczepie jasno widać niemieckie numery rejestracyjne.
Co do zimy to mam teraz taki dylemat. Z jednej strony niech będzie dobra pogoda i ciepło bo w budowlance można coś jeszcze podziałać no i dodatkowego grosza przyrobić przed świętami. Ale z drugiej strony chciałbym, aby zima jak najprędzej przyszłą bo wtedy wiedziałbym, że mam całkowite wolne od pracy i mógł się bez problemu wybrać z tatą w podróż, bo nie kryję, że trochę Mi się zatęskniło za jakimś wyjazdem po Europie.
Jak już obiecałem mam 2 PhotoMix-y. Na pierwszy ogień pójdą zdjęcia z wakacji z roku 2007 oraz 2008. Wybaczcie za niezbyt doskonałą jakość ale w tym czasie nie posiadałem Aparatu Cyfrowego więc ratowałem się aparatem wbudowanym w telefonie. Ale mimo to mam nadzieję, że uda się zobaczyć to co chcę pokazać.
Na kolejne danie będzie PhotoMix z zimy. Wiem, że niektórych z Was zmiesza fakt, że niektóre zdjęcia wyglądają, jakby były robione jesienią czy latem. To tylko pozory. Niektóre momenty zimy był obfite w śnieg, niektóre w lekkie opady a niekiedy słoneczne i bez żadnych opadów.
no i na deser deser Zdjęcia z początku Moich podróży z tatą czyli z 2004 roku. Kiedy to tata jeździł jeszcze DAFem 95XF. Są to początki Mojej fotografii jeszcze zwykłym aparatem fotograficznym.
A już na sam koniec Zdjęcie Pewnego Pana, który od małego uwielbia zawód kierowcy. Zdjęcie z Serii: Żółty jak Słońce wściekły jak pies zapie.... PKS