Cytuj:
Bartek jak wychodzi Wam spalanie?. Auto już miało pierwsza trasę?. Ciekawi mnie opinia odnośnie prowadzenia oraz spalania w porównaniu do Volvo bo o pojemności kabiny nie ma co dyskutować.
Jeżeli powiem Ci ile spalil po pierwszej i jedynej trasie to raczej bedzie niewymierne. Pogadamy o tym za 2-3 tygodnie wtedy będzie można coś rzeczowego powiedzieć.
Tata mówi że pozycja za kierownica jest zdecydowanie lepsza w Volvo. Zakres ustawienia kierownicy w DAFie jest bardzo mały. Dodatkowo fotel też nie gwarantuje tego komfortu, który daje nam Volvo.
Cytuj:
Jak sprawuję się ta skrzynia w porównaniu do I-Shifta?
Auto zdążyło już przelecieć kółko i z tego co przekazał mi tata, skrzynia nie jest w stanie tak szybko działać jak i-Shift, tata ocenił to że jest trochę wolniejsza, jednakże różnice każdy odczuwa inaczej.
Cytuj:
Bartek z mojej strony możesz zawsze liczyć na poparcie, od zawsze byłem fanem holenderskiego stylu i cieszy mnie fakt że jest w Polsce ktoś kto upiększa swoje auta w ten sposób. Jedynie do czego się przyczepie to bumerangi, moim zdaniem lepiej wyglądałyby te klasyczne. No i oczywiście pomarańczowe uszy pod lustra też by fajnie tutaj grały.
W tym przypadku na nasze usprawiedliwienie - stary wykonawca naszych projektów niestety zamknął firmę, więc musieliśmy znaleźć innego dostawce naklejek. Ten niestety nie wykazał się dostateczną dbałością. "Bumerangi" nie zostały wkonane tak jak oczekiwalismy, podobnie ma się sprawa w przypadku rombów i bannera. Aczkolwiek czas to pieniądz. Auto oklejaliśmy w noc przed wyjazdem.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przebieg: 134 KM
Myślę, że to będzie odpowiedzią na wasze ostatnie pytania.
Pozdrawiam
I wytarty pedał hamulca przy tym przebiegu, normalnie żenada
Takie zgryźliwości zostaw dla swoich kolegów, a tutaj prosił bym cie o zachowanie kultury.
W DAFach to norma, dodając fakt że w aucie serwis wprowadzał kilka zmian, gdzie przypuszczając serwisant wsiadał i wysiadał kilkanaście razy, to raczej nie dziwi mnie fakt ze metalowy pedał, ktory pryśnięto farbą mógł się przetrzeć. Dodam też że w chwili gdy robiłem zdjęcia wnętrza, auto miało 32.5 km przebiegu.