Witam. Witam. Kurcze ile pytań.
Dosyć sporo mnie tu nie było, bo strasznie mało mam czasu. ;/ Już od kilku dni zbieram się do zrobienia jakiegoś aktuala, no ale dzisiaj tylko odpowiem na pytania.
Cytuj:
Też w tym NA OSi nie mają co pokazywać
O co Ci chodzi? Myślę, że mylisz Na Osi z Master Truckiem. I nie ma w tym nic dziwnego, bo równie dobrze stoją nieraz tam auta całkiem seryjne. Zaraz pewnie u słyszę, że nie ma czego, ile te auta mają lat itd. Tylko nikt nie widzi tego, że utrzymać w takim stanie kilkunastoletnie auto, to nie to samo co kilkuletnie. A samochody te robią tą samą robotę co nowe.
Cytuj:
witam
i od razu kilka pytań jak prawko na cały zestaw już jest??
no i czy jakaś wymiana taboru w planach??(czy ta najstarsza renia będzie zmieniona na jakąś młodszą)
pozdrawiam
Prawo jazdy już mam. Jestem w trakcie robienia KW. Co do wymiany taboru to najstarsza na pewno nie będzie szła do sprzedaży. Autko mimo swojego wieku bardzo dobrze się trzyma. Silnik jest czysty, bez wycieków, chodzi równiutko.
Jedynie co to właśnie wczoraj wsadziłem chłodnicę po regeneracji bo gdzieś puszczać zaczęła i znowu jest spokój. A co do nowych aut, to jedynie jak coś będzie dokupywane kolejne, ale na pewno nie wymiana.
Cytuj:
Zibi1541 Do Krakowa to w jakim składzie się wybieracie ? O ile się w ogóle wybieracie.
Jak będziemy jechać do Krakowa to na 2 autka jak ostatnio.