W końcu udało mi sie kupić na allegro, to co nie mogłem wylicytowac na ebayu, mianowicie już prawdziwy rarytasik - White Frightliner z AMT
Jak widać na fotkach, w pudle szwędało sie mnustwo luźnych, a także już co nieco posklejanych elementów ciągnika:
Niestety, ktoś już zaczął nieudolnie sklejać model i nawet pomalował kilka części, które natychmiast wrzuciłem do DOTu. Ramę i silnik trzeba będzie rozebrać na części i od nowa posklejać.
Jak widac w ramkach zostało dość sporo wolnego miejsca po wyciętych elementach. Jeszcze nie wiem czy czegoś w zestawie nie brakuje.
że to rarytas to racja już dawno ich nie produkują jako modele i jako ciągniki będzie doskonale pasował do twojej kolekcji ciekawe czy będzie pasował do niego ten żywiec
No model rzeczywiście bardzo ciekawy! Czekamy na zdjęcia z relacji jego tworzenia! Myślę Tornado że przed toba "Duży Orzech do Zgryzienia" aby go złożyć !!
_________________ Wiele Dróg Wiele Myśli Daj Bóg żebym był w tym miejscu Gdzie mam być
Moim zdaniem WF8164 to jeden z najpiękniejszych caboverów wszechczasów i cieszę się, ze to akurat Tornado go składa - to gwarancja świetnej i profesjonalnej roboty.
Do Tornada - przemyśl to malowanie, które Ci pokazywałem
Napisałem "jeden z najpiękniejszych"... ja oprócz niego uważam WF PowerLiner'a, Mack'a CruiseLiner'a, Peterbilt 352 "Pacemaker", 362, 372, bubblenose oraz Ken K100 i bullnose... aha nie zapomnijmy o Internationalu Transtar I "Emeryville" i II
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości