Cytuj:
Śledziłem Twój temat od początku i jak widzę co tu wypisujesz to brak mi sił. Trochę ciekawych postów już wyleciało, a szkoda. Twierdzisz uparcie, że jazda samochodem o DMC 3,5 tony, który ma samego ładunku 1,5 - 2 tony jest rozsądna. To, że posiadasz poduszki i inne wynalazki nie oznacza masz zezwolenie na 300% normy. Do tego co wozisz było trzeba kupić Renaul Midlum 7 DMC a nie Mastera. Ciekawe co powiesz jak dojdzie do kontroli lub wypadku?
Myślałeś nad tym co ten samochód przy tych ładunkach będzie wart jak go spłacisz?
Jeśli śledzisz temat to bardzo mnie to cieszy rób to dalej.A jeśli brak Ci słow na to co robie to nie komentuj głupio a jeśli już to robisz to zrób to w tematach wszystkich którzy maja busy do 3,5t
jeśli jesteś taki mądry znajdź mi prosze chodź jedna osobe która nie przeładowuje busa!!
Co prawda w oczy kole że na Twoje atego nie ma roboty a na busy jest???
co do kupna Midlum czy Mastera możesz sobie osobiście podejmować takie decyzje ale w moją decyzje prosze się nie wtrącaj....
a o to najciekawsze zdanie
''Ciekawe co powiesz jak dojdzie do kontroli lub wypadku?''
czyżbyś życzył aby wkońcu doszło do kontroli lub wypadku??
kontrola owszem może być najwyżej przeładuje (rozłoże) ładunek na inne trzy busy o ładowności 850kg
a co do wypadku to się lepiej popatrz na swoje rozklekotane atego które stwarza na 100% wieksze niebezpieczeństwo na drodze podczas jazdy na pusto niż mój master z ładunkiem 2t
Bądź prosze tak miły i nie pisz więcej komentarzy jeśli ma być to tak pusta krytyka jak ten
Pozdrawiam